RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia Rovinari s-a impus în fața Farului

/ 17 noiembrie 2012

Baschetbaliștii Energiei au dat emoții fanilor gorjeni în primul sfert al confruntării cu Farul de la Constanța, însă au reușit să se impună la malul mării cu 63-72 (21-7, 7-21, 21-20, 14-24).

Debutul partidei a fost unul de coșmar pentru trupa lui Slobodan Nikolic, care n-a înscris decât 7 puncte, însă până la pauză a reușit să reechilibreze balanța cu un scor identic, însă în favoarea ei. Sfertul trei a fost unul echilibrat, câștigat de gazde la un sigur punct, însă finalul a fost dominat clar de echipa gorjeană, iar Energia s-a impus fără probleme.

Energia și-a trecut cele două puncte dorite în clasament și acum o așteaptă un nou examen pe teren propriu, la Târgu Jiu urmând a se întâlni cu BC Mureș Târgu Mureș, o echipă în reconstrucție, însă mereu una dintre echipele importante din baschetul românesc în ultimii ani.

Farul Constanța – Energia Rovinari 63-72 (21-7, 7-21, 21-20, 14-24)

Farul: Olteanu (8), Booth, Wallace, Mathis (4), Santana (14), Stăncuț, Minea (11), Ursuleanu, Isleam (1), McFarland, Trandafir, Petronic (25). Antrenor: Costel Cernat.

Energia: Atanackovic (6), Gliga, Darby (25), Roșu, Bratoloveanu, Lăpuște (5), Steffel (20), Giles, Nikolic (16), Alionescu. Antrenor: Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.