RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a impus în deplasare în fața celor de la SCM U Craiova

/ 8 ianuarie 2012

Elevii lui Slobodan Nikolic au câștigat primul meci amical din dubla cu SCM U Craiova, meci disputat în această seară la Craiova.

Energia a câștigat cu 99-91 (23-23, 20-23, 29-11, 27-34) într-un meci în care echipa gorjeană a rulat întreg lotul de jucători, mai puțin pe Rajko Kljajevic, sârbul fiind în accidentat. Cei mai buni marcatori ai Energiei în acest meci au fost Mocanu, cu 23 de puncte, Louis Darby cu 21 și David Steffel cu 19 puncte.

Meciul revanșă dintre cele două formații va avea loc luni seara, la Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00, acesta fiind și ultima partidă de verificare pentru echipa gorjeană înaintea primei etape a returului, când Energia va juca sâmbătă, pe teren propriu, cu Gaz Metan Mediaș.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Daca nu va suparati va intreb si eu de unde aveti aceasta statistica pentru ca nu mai stiu ce sa cred , pe totalbaschet sunt alti marcatori decat aici

    • alin67 spune:

      Pe totalbaschet sunt datele corecte,fiind luate de la fata locului:Mocanu-22,Steffel-21,Kabengele-19,Troupe-14.

  • Marmoţikas spune:

    Un joc foarte bun al lui MOCANU !!! Mocanu – 22 puncte ; Steffel – 21 puncte ; Kabengele – 19 puncte

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.