RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Remiză și cu chinezii de la Jiangsu Sainty

/ 13 februarie 2013

Pandurii a încheiat cu un nou 0-0 și cel de-al doilea meci din acest stagiu de pregătire din Antalya, elevii lui Cristi Pustai remizând acum cu Jiangsu Sainty.

alb albastru sigla pandurii 62Este cel de-al patrulea rezultat de egalitate din tot atâtea meciuri disputate de echipa gorjeană de când aceasta a fost preluată de antrenorul Cristi Pustai, trei dintre aceste partide terminându-se fără gol marcat.

Jiangsu Sainty, locul 2 în ultima ediție de campionat a Chinei, este echipa la care a activat în sezonul precedent și românul Cristian Dănălache. Jucătorul care a plecat de la Unirea Urziceni, jucând și în Arabia Saudită și Israel, a fost golgheterul celor de la Jiangsu dar și al Chinei, cu 23 de goluri marcate, titlu luat în fața unor atacanți precum Drogba, Anelka, Muslimovic sau Utaka.

Pandurii a jucat în formula Mingote – Ungurușan, Viera, Paraskevas, Vlad – Nistor, Anton – Voiculeț, Răduț, Predescu – Popin. În partea a doua a meciului, Pustai i-a mai trimis pe teren și pe Cristea, Grigoraș, Lemnaru, Matulevicius.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • dan spune:

    daca joaca mereu in atac cu grigoras junior sau cristea normal ca nu vom da nici un gol…..

  • Liviu spune:

    lasa ca facem atac de forta parvulescu-condeeescu ce ne trebuie atacanti cand avem atatea valori in lot, daca inainte dadeam 1-2 goluri din 100 de ocazii acum nici macar alea 100 de ocazii nu mai sunt, ce sa mai zicem…..jenant

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.