RSS post comments feeds rss email feeds twitter

A picat transferul lui Gigliotti

/ 11 februarie 2013

După câteva zile petrecute în cantonamentul Pandurilor și antrenamente făcute sub comanda lui Cristi Pustai, chiar înaintea meciului amical cu FK Zeta, transferul franzezului David Gigliotti a picat.

Președintele executiv al Pandurilor pune nerealizarea transferului pe seama impresarilor: „Am renunţat la Gigliotti înaintea gigliottimeciului cu Zeta. Am discutat cu el, trebuia să primim un document prin care el avea reziliat contractul cu Ajaccio, dar nu l-am primit. Impresarul jucătorului francez a avut pretenţii mai mari, noi prin intermediul impresarului Ana Maria Prodan stabilisem ceva. Dar datele s-au schimbat duminică, au avut alte pretenţii şi în aceste condiţii neavând nici rezilierea de la Ajaccio am renunţat la el. Pentru tot ce am propus ne-am ţinut de cuvânt. Jucătorul dorea o modificare în contract pe care am şi făcut-o… Dar pretenţiile financiare, comisionul impresarului am stabilit să-l achităm în vară. Impresarul s-a răzgândit, a vrut o parte mare din comision acum, plus o asigurare medicală în valoare mare, aşa că nu am mai acceptat. Am vrut ce am propus, ei au primit documentele şi totul era ok. Nu ştiu de ce s-au răzgândit. Eu îi mulţumesc lui Adi Mutu că a vrut ca Gigliotti să joace la noi, şi jucătorul dorea, dar impresarul s-a opus”, a declarat Eugen Pîrvulescu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

7 Comentarii până acum

  • gorj spune:

    MULTUMIM MULT CONDUCERE EXECRABILA!!!!! CAT DE CURAND VOM AJUNGE SA NE BATEM LA RETROGRAFARE!!!

  • gorj spune:

    SCUZE, RETROGRADARE

  • alin spune:

    Era prea frumos sa fie adevarat…Gigliotti merita orice sacrificiu financiar si acum sunt curios ce solutii se vor gasi in atac cu nici doua saptamani pana la inceperea returului.

  • Liviu spune:

    conducere de amatori ca de obicei, la ce sa ne asteptam vai de capul nostru,locurile 7-8 pe acolo o sa terminam

  • suporter spune:

    condescule trezestete !!… incepe returul si nu avem nici macar un atacant mediocru in lot…nu aveti bani sa cumparati?? unde sunt banii de pe jucatorii vanduti in ultimii 2 ani ?? Ai distrus echipa asta, ai vandut tot nemrnicule… ai vandut bucuria oamenilor de a veni la stadion !!

  • gorj spune:

    Totul pleaca de la Parvulescu care este cel mai jegos om care il putea aduce Condescu la club. Jucatorul a vrut un salariu de 15000 de euro si Parvulescu a considerat ca cere prea mult.Pai asta facea cat toti atacanti de sunt acum in lot. Asta cu impresarul este o scuza…daca vrem sa mearga echipa bine trebuie sa plece Parvulescu de la Pandurii!!!

  • gorj spune:

    unde sunt bani de pe chiriches,pintilii,maxim…?! Parvulescu face transferuri cu Ana Maria ca isi impart comisionul intre ei… La cati bani au luat puteau sa aduca un atacant de valoare dar nu ia iesit nimic lu Ana Maria la transfer si era normal sa nu accepte!!!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.