RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Gigliotti, recomandat Pandurilor de Mutu

/ 6 februarie 2013

Atacantul franco-argentinian David Gigliotti ar putea semna cu Pandurii, dacă negocierile din această seară cu președintele executiv al gorjenilor vor fi finalizate cu bine.

gigliotti      Eugen Pîrvulescu a confirmat faptul că jucătorul celor de la Ajaccio este dorit la Pandurii: „Suntem în discuţii cu un atacant. Va veni miercuri noaptea la Bucureşti, o să discut cu el şi sper ca după discuţia pe care o vom avea să semnăm contractul pe şase luni cu opţiune de prelungire pentru încă doi ani. Îi mulţumesc lui Adi Mutu pentru că ne-a ajutat. Când am avut numele jucătorului, l-am sunat la Adi Mutu şi ne-am informat despre acel atacant. Mi-a spus că e un atacant care se va adapta rapid în lot şi care ne va ajuta în acest mini retur. El trebuie să marcheze goluri ca să ne îndeplinim obiectivul. E atacant de gura porţii, avem nevoie de un jucător pe acest post”, a declarat oficialul Pandurilor despre transferul pe care speră să-l parafeze în această seară.

Pîrvulescu a mai spus că și alți atacanți vor fi probați de Pustai în cantonamentul din Antalya: „În cel de-al doilea cantonament vor mai veni doi atacanţi propuşi de anumiţi impresari. O să-i vedem, dacă vor corespunde o să discutăm. Sunt străini, un macedonean cu talie, peste 2 metri, iar al doilea e un brazilian care a jucat în campionatul Poloniei. Pe ei îi vom urmări”, a mai spus executivul gorjenilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.