RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Proiectul lui Marius Baciu a picat

/ 20 iulie 2010

Adus ca antrenor al Pandurilor în această vară cu obiectivul de a forma o echipă tânără cu care să atace promovarea, Marius Baciu a pierdut locul pe banca gorjenilor după reprimirea echipei în Liga I, iar acum pare tot mai departe şi de promisul proiect asemănător celui iniţial.

Cuplul Pârvulescu-Baciu a început munca la Pandurii prin promovarea unor tineri de la echipa a doua şi aducerea unor alţi tineri, de perspectivă, de la echipe din liga a III-a. După ce i-a promovat pe Rada, Tătaru, Pleaşcă, Militaru, Avramescu şi Voinea şi îi adusese la Târgu Jiu pe Lazăr, Sancira, Vezan, Fertea, Claudiu Ionescu, Şeran şi Huvos, Baciu a avut surpriza ca Pandurii să fie reprimită în Liga I, iar el să fie în afara noului proiect. Imediat după sosirea lui Ionuţ Badea, lui Baciu i s-a promis o echipă gorjeană în Liga a II-a la care să poată lucra cu jucătorii ce nu au mai avut loc în lotul de Liga I, însă nimic nu s-a concretizat încă şi Marius Baciu este acum acasă, la Mediaş. Odată cu plecarea lui Baciu şi a echipei lui tehnice sau chiar înainte de aceasta, de la Târgu Jiu au plecat şi jucătorii pe care Baciu îi adusese la Pandurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.