RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia s-a impus la București în fața celor de la Dinamo

/ 22 decembrie 2012

Finalul primei părți a campionatului a adus o victorie pentru Energia, după o secetă de patru etape, elevii lui Slobodan Nikolic impunându-se fără probleme la București, scor 63-86 (11-33, 21-18, 19-14, 12-21) în fața celor de la Dinamo.

fields cu dinamoPartida nu a avut istoric, Energia a început puternic, a câștigat primul sfert la o diferență de 22 de puncte, după care a rulat întreg lotul și dinamoviștii au reușit să echilibreze oarecum jocul câștigând următoarele două sferturi, dar fără a pune în pericol victoria gorjenilor. Pe final, Energia a apăsat din nou pe accelerație și a câștigat sfertul patru pentru a-și asigura un succes categoric în fața celei mai slabe echipe din Liga Națională de Baschet Masculin.

Darby și Stefan Nikolic au fost cei mai buni marcatori ai Energiei, cu câte 16 puncte fiecare, Steffel secondându-i cu 14 reușite, de partea gazdelor remarcându-se Filip, care a fost cel mai bun marcator al întâlnirii, cu 23 de puncte.

Meciul de la București a reprezentat momentul revenirii pe teren a lui Mocanu, după accidentarea suferită în debutul sezonului la genunchi, dar și o premieră la Energia, echipă pentru care nu doar că au evoluat toți jucătorii de pe foaie, dar au reușit cu toții să și înscrie.

Energia a luat vacanță odată cu acest meci, o vacanță destul de scurtă, echipa urmând a se reuni pe 3 ianuarie pentru că reluarea sezonului regulat fiind programată pe 8-9 ianuarie.

www.sportingorj.ro

Comentează!

16 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.