RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Giles, out de la Energia

/ 21 decembrie 2012

După ce iarna trecută părăsea Energia din proprie inițiativă, Robert Giles va face același șucru după meciul cu Dinamo, însă acum din cauza evoluțiilor foarte slabe care au convins conducerea clubului gorjean să renunțe la serviciile americanului.

giles timba            Giles nu va fi singurul jucător care nu va mai face parte din lotul echipei gorjene din retur. Mai mult ca sigur, o situație identică va fi cea a lui Darko Vujacic, care nu a justificat înregimentarea sa prin evoluțiile avute. Nici situația lui Atanackovic nu este una stabilă, și acest jucător având prestații mult sub așteptările conducerii sau fanilor.

Chiar dacă, se pare, Slobodan Nikolic va continua și din iarnă la conducerea Energiei, și acesta va avea emoții în ceea ce privește postul său. Conducerea gorjeană nu mai este dispusă să accepte prea ușor eșecurile și s-a hotărât ca obiectivele lui Slobodan Nikolic să fie unele pe termen scurt, pe intervale de 3-4 partide, după eșecurile din partea a doua a turului orice rateu în retur punând în mare pericol prezența echipei în play-off.

Deocamdată, la capitolul sosiri nu există decât o singură certitudine, americanul Jay Wisseh, cel mai bun marcator din campionatul intern în sezonul precedent, va reveni în România pentru a îmbrăca tricoul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • bubu spune:

    pentru aducerea unui jucator cu probleme de sanatate sa isi asume vina si conducerea clubului, au renuntat la un jucator care s-a pregatit cu energia o luna si jumatate si au adus pe ultima suta de metri un jucator netestat din punct de vedere medical….

  • a fan spune:

    Exact bubu ! Asta am spus si eu la alte articole, cand m-am „duelat” un pic cu mari cunoscatori ai fenomenului…Nu prea e vina lui Vujacic daca Energia l-a vrut neaparat, trebuiau sa se intereseze si el care este forma lui, conditia fizica si starea de sanatate. La fel si la Giles..

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.