RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Zaharia, între Pandurii și Oțelul

/ 19 noiembrie 2012

Oțelul Galați a înregistrat la LPF contractului lui Alexandru Zaharia, jucătorul celor de la CS Turnu Severin, care a marcat două goluri Pandurilor la Târgu Jiu și care, conform unor surse din cadrul clubului gorjean, ar fi semnat și cu Pandurii în urmă cu ceva timp.

         Zaharia reprezenta o țintă pentru gorjeni încă dinaintea meciului cu echipa severineană, iar jucătorul de bandă a semnat cu Pandurii la doar câteva zile după golurile care l-au scos în evidență. „Pandurii are și ea semnătura lui Zaharia, iar discuțiile s-au purtat cu acordul clubului severinean. Probabil se va ajunge la judecată în acest caz, iar Pandurii nu au cum să piardă în acest caz”, susțin sursele din cadrul clubului gorjean.

Alexandru Zaharia are 22 de ani, iar cei de la Juventus București, care dețin 50% din drepturile asupra jucătorului, susțin că s-au înțeles cu Oțelul Galați și vor primi 50.000 de euro pentru procentele deținute.

www.sportingorj.ro

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • dan spune:

    la cum se misca baloi si agaricii de la club nu ne mai mira nimic,pe langa faptul ca nu se pricep la acte,nu se pricep nici la acest fenomen,numit fotbal….
    la acest club in afara lui grigoras nu se pricepe nimeni la fotbal,iar echipa a fost facuta de benone lazar si pe alocuri de 1-2 impresari care le aduc jucatori mura’n gura..Chiriches,matei sau pintili sunt descoperiti de pitestean iar gorjeni au descoperit doar un mare jucator: ilie iordache..
    Pana in prezent baloi si compania de profitori de la club nu se pot lauda cu nici un transfer reusit si care sa aduca profit acestui club care-i plateste..

    • sarpe spune:

      Maestre vezi ca esti intr-o eroare totala. De transferuri nu se ocupa Daniel Baloi….iar despre ” marele fotbalist ” Ilie Iordache , imi poti spune si mie la ce echipa joaca acum ?

      • sarpe spune:

        Si daca tot vrei sa afli unele transferuri reusite iti spun eu doua : djakpa si vranikovici….djakpa adus cu 50.000 de euro si vandut cu 1,4 milioane si vranikovici adus gratis si vandut cu 400.000. Asa ca incearca sa te abtii ca nu prea esti la curent cu fenomenul….

  • sarpe spune:

    Si daca mai vrei sa afli transferuri profitabile ia si noteaza-ti : pacurar , stanca , martinovici , grecu …..dar deja am pierdut prea mult timp cu tine……

    • dan spune:

      Ce spui tu este apa de ploaie.In afara lui djapka ,care a fost adus de impresar,toti au fost dati mai mult moca,iar cei din staf se lauda de 7 ani cu acest transfer,si atat.Toate vanzarile de jucatori in afara celor de la international nu fac cat teapa cu ilie iordache,de 1,5 mil euro.Echipa a fost conceputa de benone lazar ,cumparata de condescu care are acest merit,si toate incasarile se datoreaza celor din pitesti si lui condescu.Toti ceilalti trepadusi de la club cu ce se lauda ?
      Iti spun eu ,cu papica si caldurica , ca niste atarnache pe langa club.Meritul este al celui care il aduce el,cunoaste fenomenul,si are aceasta calitate.
      Asa ca nu le mai tine partea,decat poate interesat fiind,sau stai si tu pe langa aceasta cantina a saracilor care s-a aciuit pe langa club….
      Managementul nu se face insusindu-ti meritele altuia,ci participamd efectiv la el,asa ca nu-i mai lingusi tu ,ca sunt destui…

  • dan spune:

    Deci se confirma ca sunt numai amatori si placintari la pandurii,dupa ce ai semnat cu zaharia te-a luat subit somnul iar galatiul a semnat si inregistrat contractul la liga.Foarte corect pt ca la galati sunt profesionisti iar la pandurii gainarii,de toata jena.Din aceasta cauza pandurii nu are in acest moment nici portar ,nici atacant,pt ca nu are cine sa le vada calitatile…no comment

  • striker spune:

    dane simt ca ai fi un bun manager singurul lucru care strica la cv este frustrarea care la tine se simte daca esti suporter adevarat te duci la club ca un barbat si spui ce simti nu postezi aici ca un las dar simnt ca nu esti !!!

  • sarpe spune:

    Dane mi se pare ca scrii dupa dictare….ti-a spus si tie cineva ceva ……dar nu ti-a spus tot…parca ziceai ca nu avem portar si atacant….atunci ce ne trebuie Zaharia ?!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.