RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Sancţiuni între 5 şi 25% la Pandurii

/ 25 mai 2010

Consiliul de Administraţie al Pandurilor a aprobat sancţionarea jucătorilor pentru evoluţiile din sezonul 2009-2010, sezon în urma căruia echipa gorjeană, cel puţin din punct de vedere sportiv, a retrogradat în Liga a II-a.

Preşedintele Pandurilor a declarat că sancţiunile aplicate jucătorilor sunt în conformitate cu contractele semnate de jucători şi cu Regulamentul de Ordine Interioară al echipei în sezonul recent încheiat, jucătorii primind amenzi cuprinse între 5 şi 25%: „Neîndeplinirea obiectivului de performanţă, locurile 6-10, duce automat la sancţionarea cu 5% a drepturilor din anul în curs. Retrogradarea, din punct de vedere sportiv, dă posibilitatea clubului să sacţioneze jucătorii cu reducerea cu până la 25% a veniturilor salariale din anul respectiv, asta în funcţie de aport, de minute jucate, de disciplina de care a dat dovadă fiecare jucător. Toţi jucătorii au fost convocaţi la discuţii individuale şi fiecăruia i s-a comunicat măsura disciplinară având în vedere neîndeplinirea criteriului sportiv pentru salvarea de la retrogradare”, a declarat Marin Condescu.

Preşedintele grupării gorjene a mai dezvăluit şi faptul că retrogradarea  din punct de vedere sportiv a echipei dă posibiltatea clubului de a rezilia unilateral contractele unor jucători: „În perioada următoare, tot din cauza neîndeplinirii criteriului sportiv, clubul are posibilitatea să renunţe unilateral la jucătorii care nu au confirmat sau nu şi-au adus aportul în 2009-2010 pentru îndeplinirea obiectivului”, a mai spus Condescu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.