RSS post comments feeds rss email feeds twitter

TAS-ul a dat dreptate LPF. Pandurii – Oţelul nu se joacă!

/ 18 mai 2011

Memoriul depus de Pandurii Târgu Jiu la Tribunalul de Arbitraj Sportiv de la Lausanne, prin care spera ca meciul cu Oţelul Galaţi din runda a XIX-a a Ligii I să fie programat până la urmă, a nu a avut şi decizia pe care gorjenii o doreau.

Decizia luată de TAS în această după-amiază a fost favorabil Ligii Profesioniste de Fotbal, care a luat decizia de a nu programa meciul Pandurii – Oţelul din cauza unei datorii neachitate de gorjeni faţă de Dinamo în contul litigiului avut în legătură cu cazul „Ilie Iordache”.

„Am fost înştiinţaţi de cei de la LPF că decizia TAS ne este defavorabilă, astfel că meciul Pandurii – Oţelul nu se va mai disputa”, a declarat Eugen Pârvulescu, preşedintele executiv al Pandurilor.

În aceste condiţii, ultimul meci pe care gorjenii îl vor disputa în acest sezon este cel din runda finală a Ligii I, partida cu FC Vaslui fiind programată a se disputa sâmbătă la Severin, cu începere de la ora 17:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.