RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii a atacat decizia prin care Comisia de Disciplină a LPF a omologat cu 0-3 meciul cu Oţelul

/ 4 martie 2011

Chiar dacă acum litigiul dintre Dinamo şi Pandurii în ceea ce priveşte cazul „Ilie Iordache” s-a stins odată cu ultima plată făcută de gorjeni, Pandurii continuă lupta şi doreşte să primească dreptul de a juca meciul cu Oţelul Galaţi, meci dat pierdut cu 3-0 gorjenilor de Comisia de Disciplină din cadrul Ligii Profesioniste de Fotbal.

Secretarul general al Pandurilor, Daniel Băloi, a declarat că echipa gorjeană va respecta parcursul pe care un astfel de caz trebuie să-l parcurgă în instanţele sportive: „Am făcut recurs la decizia Comisiei de Disciplină a LPF pentru că acesta este primul pas pe care trebuie să îl facem. Cel mai probabil, Comisia de Recurs va menţine decizia luată de Comisia de Disciplină şi, în acest caz, vom continua să luptăm pentru această cauză adresându-ne la TAS în termen de 21 de zile după decizia ce va fi dată de Comisia de Recurs”, a spus oficialul Pandurilor.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.