RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Vârf de formă pentru meciul cu Oţelul

/ 11 februarie 2011

Preparatorul fizic al Pandurilor, Gheorghe Avram, a dezvăluit faptul că echipa gorjeană îşi doreşte să reintre în campionat cu motoarele turate la maxim.

“Suntem acum cam la 75 % din potenţial. Vârful de formă este programat la prima etapă. La noi contează începutul apoi să menţinem nivelul ridicat”, a declarat Gheorghe Avram. Acesta a mai adăugat că pentru a ajunge la parametrii maximi la ora meciului cu Oţelul Galaţi, Pandurii vor lucra la acest capitol şi în cantonamentul de la Herculane: “Trebuie să definitivăm pregătirea fizică şi să lucrăm şi cu mingea, să ducem nivelul de pregătire fizică la cotele pe care ni l-am propus”.

Gheorghe Avram a mai declarat că problemele medicale ale unor jucători de la Pandurii sunt cauzate de trecerea bruscă de la cantonamentul de la Poiana Braşov la cel de la Belek, din Antalya: “Am avut ceva probleme. Am trecut cam brusc de la stagiul de pregătire montană la jocuri şi avem ceva probleme, dar o să le rezolvăm până la începerea campionatului. Asta a fost şi cauza accidentărilor”, a mai specificat preparatorul fizic al echipei gorjene.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.