RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Cheia meciului a fost apărarea”

/ 11 noiembrie 2012

Apărarea Energiei a funcționat foarte bine în partida cu CSS Giurgiu, lucru care i-a și asigurat victoria, este de părere antrenorul echipei gorjene, Slobodan Nikolic.

  Tehnicianul plav al Energiei ține să evidențieze importanța acestui succes, venit după o serie de trei înfrângeri consecutive: „E o victorie foarte importantă pentru noi, veneam după trei eşecuri la rând şi am învins o echipă periculoasă, care ştie să joace baschet. Am avut o mobilizare bună, am făcut o apărare foarte bună. Cheia meciului a fost apărarea. Burrel nu a marcat nici un punct în primele 20 de minute, în ultimele patru meciuri a marcat peste 18 puncte de fiecare dată. Acum a marcat opt puncte până la final. Apărarea a făcut diferenţă. Am avut la un moment dat probleme în atac, dar e explicabil pentru că jucătorii s-au gândit mai mult la apărare”, a declarat Slobodan Nikolic.

Louis Darby a încheiat meciul cu doar 14 puncte, mult sub ceea ce a reușit până acum în celelalte meciuri din acest sezon, însă Slobodan Nikolic a menționat că a fost mulțumit de evoluția sa, el având de făcut față unui adversar cu un fizic impozant: „Darby a avut un adversar puternic, Thomas un jucător de forţă, care a mai luat din energia jucătorului nostru. E adevărat, a marcat doar 14 puncte, dar eu sunt mulțumit. A avut și șapte recuperări, iar echipa a reușit să se descurce bine și fără ca Darby să fie principalul marcator”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.