RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Kljajevic nu are probleme de atitudine, dar nu înţelege apărarea”

/ 26 ianuarie 2012

În timpul meciului dintre Energia Rovinari și SCM U Craiova a avut loc și un episod aparte în care actorii principali au fost antrenorul Slobodan Nikolic și ultimul jucător adus de acesta la Târgu Jiu, conaționalul său, Rajko Kljajevic.

În urma discuției aprinse dintre cei doi, Kljajevic nu a mai intrat pe teren până la finele jocului, dar tehnicianul sârb a precizat că nu e vorba de o răzvrătire a jucătorului, ci doar de faptul că nu i-a înțeles tactica defensivă: „Cu Kljajevic am avut un conflict în primele 20 de minute şi i-am spus că astăzi nu mai joci. A fost o greşeală în apărare, Kljajevic a spus că nu a greşit, eu am spus că a greşit şi de acolo a pornit totul. Avem două meciuri cu Dinamo şi Sibiu şi după aceste meciuri vorbesc şi de Rajko. Nu are probleme de atitudine, dar nu înţelege apărarea”, a declarat Slobodan Nikolic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • realgorj spune:

    ca-n armata:
    art.1-superiorul are intotdeauna dreptate;
    art.2-in caz ca superiorul nu are dreptate, se aplica art.1.
    Doua pietre mai tari…specific poporului sarb.Lasand gluma deoparte, eu cred ca Rajko se va integra in echipa si pare un pivot puternic.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.