RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rajko Kljajevic: „Sunt ambiţios şi gândesc pozitiv”

/ 5 ianuarie 2012

Rajko Kljajevic și-a făcut apariția la antrenamentele Energiei, baschetbalistul sârb semnând contractul cu echipa gorjeană până la sfârșitul actualului sezon.

„Am venit la Târgu Jiu miercuri seara. Am o impresie bună despre cei de aici, antrenor, conducere şi jucători. Am urmărit parcursul Energiei pe net și sper să mă ridic la aşteptările tuturor. Nu este un pas înapoi pentru mine. Am abia 25 de ani și tot viitorul în faţă. Vreau să-i ajut pe cei de aici pentru îndeplinirea obiectivului, sunt ambiţios şi gândesc pozitiv. E bine că am ajuns aici. O să arăt pe viitor ce pot”, au fost primele declarații ale lui Rajko Kljajevic în postura de jucător al Energiei.

Rajko Klajevic și Porter Troupe sunt singurele achiziții ale Energiei în pauza de iarnă, echipa gorjeană despărțindu-se în această perioadă de trei jucători, Robert Giles, Brandon Fields și Milan Oluic.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.