RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Kljajevic s-a accidentat la primul antrenament la Energia

/ 6 ianuarie 2012

Pivotul Rajko Kljajevic a suferit o accidentare chiar la primul antrenament susținut la Târgu Jiu, antrenorul Slobodan Nikolic fiind extrem de îngrijorat înaintea debutului returului.

Kljajevic a forțat la antrenamentul disputat ieri și a suferit o accidentare la gamba stângă. La prima vedere accidentarea părea una foarte serioasă, sârbul neputând pune piciorul în pământ. Sub influența primei impresii și a supărării datorate acestei accidentări stupide, antrenorul Slobodan Nikolic a declarat că există chiar posibilitatea ruperii contractului cu Kljajevic și demararea discuțiilor pentru aducerea unui alt pivot: „Nu ştiu sigur ce fel de accidentare a suferit, dar, din câte am înţeles, va avea nevoie de un  repaus de zece zile. Dacă e să fie aşa ne gândim chiar şi la ruperea contractului. Noi avem nevoie acum de un pivot puternic pentru că ne aşteaptă meciuri grele în debutul returului. Nu-i înţeleg pe sportivii care revin după pauze nepregătiţi. În fiecare zi din vacanţă ar trebui să se antreneze, dar ei nu o fac. În plus, foarte mulţi dintre ei lucrează doar partea superioară şi neglijează picioarele. Trebuie să înţeleagă că picioarele sunt foarte solicitate în jocul de baschet. Dacă nu vom continua cu Kljajevic trebuie să ne reorientăm pentru un alt pivot. Avem varianta Aleksandar Jevdjic”, a declarat Nikolic pentru www.sportingorj.ro.

Până la urmă, se pare că accidentarea nu este atât de gravă, Kljajevic a fost astăzi la Sala Sporturilor la ora la care Energia avea programat antrenamentul și mergea fără a șchiopăta, semn că ar putea fi vorba doar de o contractură musculară. Slobodan Nikolic îl caracterizează pe Kljajevic ca fiind un jucător de echipă, care se poate face util în teren nu doar prin punctele marcate: „Ar fi păcat să-l pierdem pe Kljajevic pentru că este un jucător de care am avea nevoie. Nu este un jucător care să marcheze foarte mult, înscrie circa 10 puncte pe meci, dar este foarte util în lupta de sub panou, la blocaje, este puternic şi bătăios”, a mai declarat tehnicianul Energiei.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.