RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Trei din trei în Liga a III-a

/ 26 octombrie 2012

Toate echipele gorjene care au jucat în runda a IX-a a Ligii a III-a s-au impus, fie că au jucat acasă, fie că au evoluat în deplasare.

Cea mai importantă victorie pare cea obținută de echipa a doua a Pandurilor, care s-a impus cu 1-0, în deplasare, la Millenium Giarmata. Golul victoriei a fost înscris de Gavrilescu în minutul 84. „Am avut o primă repriză aproape perfectă, cu o posesie foarte bună, chiar și cu 30 de pase consecutive. L-am blocat pe Gideon și n-am avut probleme. Repriza secundă a fost ceva mai echilibrată, dar tot cu dominarea noastră. Am schimbat sistemul în partea a doua, am jucat cu trei fundași și, pe contraatac, puteam să le dăm mai multe goluri. Am contracarat perfect jocul lor bazat pe mingi lungi, iar Oiță a intrat foarte bine în joc”, a declarat Claudiu Mocioi, la finalul meciului de la Giarmata.

Jiul Rovinari a continuat seria rezultatelor pozitive cu un succes în fața celor de la Vulturii Lugoj, Davițoiu marcând singurul gol al partidei la câteva minute de la intrarea sa pe teren. „Ce este cel mai important este faptul că am câștigat și ne-am mai trecut în cont trei puncte în cont. Am avut 4-5 ocazii clare, am avut și un penalti care nu ni s-a dat, dar nu mai comentăm arbitrajul… Mă bucur că am avut inspirația de a-l trimite pe teren pe Davițoiu după pauză și el a reușit la puțin timp să înscrie golul victoriei. El n-a fost titular pentru că a avut niște probleme în ultima vreme și era nepregătit, dar e bine că a intrat și a marcat pentru această victorie foarte importantă pentru noi”, a declarat, pentru www.sportingorj.ro, antrenorul Jiului, Cătălin Trofin.

Și victoria Minerului Mătăsari, scor 2-0 cu CS Vladimirescu, cu goluri înscrise de Roman și Drăcea, a fost una extrem de importantă pentru trupa lui Ardeoiu, care venea după o serie de rezultate mai puțin faste în ultima vreme: „A venit, în sfârșit, soarele și pe strada noastră. Prea multe ghinioane am avut în ultimele etape. Oaspeții nu ne-au pus nicio problemă în atac, singura problemă a fost că nu am marcat pe cât de multe ocazii am avut. Se putea mai mult, dar noi ne-am atins obiectivul, victoria, la orice scor, era absolut obligatorie. Dacă eram puțin mai atenți la jocurile de pe teren propriu, acum eram undeva mai sus. Uneori fotbalul este nedrept, dar de asta e și foarte plăcut, că se poate întâmpla orice”, a declarat tehnicianul mătăsărenilor.

Millenium Giarmata – Pandurii II Târgu Jiu 0-1 (0-0)

Stadion „Millenium”, Giarmata

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 46 Bertea), Băiță, Chibulcutean, Popete – Avramescu, Găman, Unguru (min. 71 Oiță) – Lupu (min. 58 Gavrilescu), Vlăduți (min. 86 Răcăreanu), Fărcășanu. Antrenor: Claudiu Mocioi.

0-1, min. 84, Popete a învpluit pe dreapta, a centrat, Vlăduți a deviat, iar Gavrilescu a șutat din interiorul careului pentru golul victoriei pandure.

***********************

Jiul Rovinari – Vulturii Lugoj 1-0 (0-0)

Stadion „Tineretului”, Rovinari

Jiul: Turianu – Tudorache, Lăcătușu, Ahrițculesei, Neacșu – Nicolovici (min. 88 Mainerici), Stanciu (min. 80 Nițu), Popescu, Șoșoi (min. 70 Văcaru) – Fotescu, Zamfir (min. 46 Davițoiu). Antrenor: Cătălin Trofin.

1-0, min. 50, Davițoiu a primit o pasă printre fundașii adverși de la Stanciu, a șutat de la 6 metri, portarul a respins, dar tot jucătorul de bandă al Jiului a împins balonul în plasă.

************************

Minerul Mătăsari – CS Vladimirescu 2-0 (1-0)

Stadion „Minerul” Mătăsari

Minerul: Barbu – Schinteie, Sava, Roman, Ciocioană – Drăcea (min. 89 Pîrvu), Vlăduț, Dinu (min. 76 Săulescu), Ștoiu (min. 70 Stoian) – Clipici (min. 63 Minciună), Luca. Antrenor: Victor Ardeoiu.

1-0, min. 28, Roman a reluat cu capul după o centrare venită după un corner.

2-0, min. 70, Drăcea a trimis cu capul balonul în poartă după o centrare dintr-o lovitură liberă.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.