RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două variante pentru un stadion mai bun pentru suporterii Pandurilor

/ 25 octombrie 2012

Pe viitor, noile reglementări din Manualul de Licențiere din Liga 1, dar și cu gândul la eventualele prezențe ale echipei în cupele europene, îi fac pe oficialii Pandurilor să se gândească tot mai mult la soluții pentru arena gorjenilor.

        Președintele Marin Condescu spune că există două planuri luate în calcul, unul legat de refacerea structurii actualei arene, iar cel de-al doilea vizând construirea unui alt stadion, dedicat doar fotbalului: „Am făcut o strategie cu domnul primar, există două variante. Cea pe care o vrem de 4-5 ani de zile este să modificăm peluzele şi atunci ar fi şi spaţii pentru parcări şi ce ne mai trebuie. Mai e şi soluţia, care e de viitor, să mutăm în afara oraşului toată baza sportivă pentru fotbal, iar aici să rămână atletismul şi pentru cei care să practice sportul. Am găsit soluţii pentru un stadion de 15.000 de locuri, dacă am găsi unde să-l amplasăm.  Acesta ne-ar costa 5 milioane de euro dacă l-am construi pe structură metalică. Nu cred că ne trebuie un stadion mai mare. Oricum, ar fi mai bun unul nou. La Campionatul European din Austria s-au construit multe stadioane pe structură metalică”, a declarat Condescu despre proiectele de dezvoltare a infrastructurii.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • spaga spune:

    sa se faca un stadion nou doar pentru fotbal ar fi cel mai bine…!! cum este cel de la petrolul ar fi perfect si foarte frumos pentru acest oras

  • cosmin spune:

    cel mai bun exemplu Stadionul lui PETROLUL ar fi super pt.un oras ca TG-JIU…

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.