RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Dacă vrei să câștigi împotriva Asesoftului trebuie să joci inteligent. Noi nu am jucat inteligent!”

/ 23 octombrie 2012

Eșecul de la Brazi, din fața celor de la Asesoft, a fost pus de Slobodan Nikolic, antrenorul Energiei Rovinari, pe seama jocului slab din faza de atac, ratările de la linia de fault și cele de la distanță făcând diferența.

„Am stat foarte rău la aruncările libere, avem probleme în atac, nu avem cele mai bune variante, când trebuie să aruncăm încercăm să pasăm, iar când trebuie să pasăm aruncăm… Am avut mult prea multe greșeli ofensive, iar pe lângă liberele ratate, am avut și un procentaj foarte slab la aruncările de trei puncte, doar 5 reușite din 20 de încercări. Dacă vrei să câștigi împotriva Asesoftului trebuie să joci inteligent, iar noi nu am jucat de această dată inteligent. Mult a cântărit și eliminarea lui Darby. Eu zic că din cele cinci faulturi, doar trei au fost cu adevărat, dar asta e, toată lumea îl știe pe Darby și toți știu că dacă el nu mai e pe teren, pe jumătate treaba e rezolvată”, a declarat Slobodan Nikolic, pentru Sport în Gorj, după primul meci pierdut de Energia în noua ediție de campionat a LNBM.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

8 Comentarii până acum

  • NoProblem spune:

    Nu e nimic…sunt putin dezamagit de modul in care a decurs meciul, au fost cateva momente in care chiar am sperat ca o sa castigam.Au fost cateva aruncari libere ratate in momente cheie ale meciului, eliminarea lui Darby a venit cand eram in ceafa lor,dar asta e… capu’ sus si mergem mai departe. In meciurile de acasa consider ca baietii sunt suficient de motivati si au tot sprijinul nostru incat sa putem spune cu mandrie : La Tg-Jiu nu bate nimeni !! HAI ENERGIA !!

  • MarmotikaSs spune:

    Un joc bunicel dar prea multe libere ratate.Nu i nimic , batem Medias acasa si ii ok.Cand o sa intre si Vujacic 100% in joc va fi alta treaba , mai ales ca Darby creste de la meci la meci , la fel si cei 2 „Stefani”

  • realgorj spune:

    Batem Medias si totul reintra in normal ! HAI ENERGIA !

  • Fan Baschet spune:

    Nu-i nimic!!!Probabil a intervenit si oboseala,insa am vazut o echipa care creste in valoare de la meci la meci.Oricum,cred ca ASESOFT nu mai avea voie sa piarda acest meci,asa ca,prin orice metode trebuia sa-l castige,chiar si fluierand orice contact fie el real sau imaginar!!!Avem putere sa ne batem cu orice echipa din campionat,asa ca haideti sa ne mobilizam sa castigam cu Medias!!!Noi vom fi acolo sa va sustinem pe toti,titulari,rezerve,antrenori,maseur,presedinti,intrun cuvant pe toata lumea,deci contati pe fanii ADEVARATI!!!!HAI ENERGIA!!!!Sper sa n-o mai vad in sala pe „doar eu”deoarece s-ar putea sa uit de bunul simt care ma caracterizeaza si sa ma abtin cu greu…..Inca o data HAI ENERGIA!!!!!!

  • Fan Baschet spune:

    Dl.Constantinescu,asa cum stergeti unele comentarii prin care este felicitata si incurajata echipa,tot asa va rog sa nu mai acceptati comentariile unor personaje care denigreaza si fac acuzatii gratuite.Va multumesc si poate primesc si o explicatie asupra faptului ca mi-a fost sters comentariul!!!!!!

  • Fan Baschet spune:

    Permiteti-mi sa va contrazic,dl.Constantinescu!!!!Cel de-al patrulea comentariu la acest articol a fost comentariul meu dupa meciul cu Asesoft prin care felicitam si incurajam pe mai departe echipa si dupa un esec si,subit ,cand am spus ca stiu cine este acea „doar eu”care jigneste fara scrupule jucatori,presedinti,suporteri a disparut.Imi permit sa va sugerez(si cred ca am dreptul intrucat am si eu o mica contributie in aparitia ziarului dvs) sa fiti mai selectiv cu anumite comentarii(gen dra „doar eu” si altii)nu cu cele de bun simt si pertinente.
    In speranta ca veti tine cont si de „umilele”pareri ale cititorilor dvs.si nu numai va doresc succes in activitate!!!!

    • Am cautat comentariul si l-am gasit intre spam-uri. Nu stiu cum a ajuns acolo, probabil dintr-un click neinspirat, dat in viteza. Insa, tin sa repet: NICIUN COMENTARIU, care nu contine trivialitati si/sau cuvinte sau expresii ofensatoare, NU ESTE STERS.

      Faptul ca l-am intors intre comentarii poate fi o dovada pentru cele spuse mai sus. Daca mai era nevoie… Merg mai departe si o spun cu tarie, pentru cei care cred altceva, niciunul dintre cei care scriu pentru Sport in Gorj nu are ceva impotriva baschetului sau a echipei de baschet. ASTA SA FIE CLAR!

      PS: Daca ati avut o contributie la aparitia ziarului, atunci, cu siguranta, aveti si numarul meu de telefon. Cred ca era mult mai simplu asa. Oricum, sper, lamuririle pe care am incercat sa vi le aduc dumneavoastra ar putea fi de folos si altora, care, fara dovezi si fara rost, sau din lipsa de ocupatie, uneori improasca cu noroi (nu cred ca este cazul userului `Fan Baschet`, insa si aceasta lipsa de incredere poate deranja).

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.