RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Trebuie să ne luăm o revanşă”

/ 24 ianuarie 2012

Energia și SCM U Craiova se vor întâlni miercuri seara la Târgu Jiu în etapa a treia a returului Diviziei A de baschet masculin într-un meci al orgoliilor, gorjeni dorindu-și revanșa după înfrângerea din tur.

„Trebuie să câştigăm, în primul rând, pentru că jucăm acasă, în al doilea rând pentru că jucăm cu Craiova şi trebuie să ne luăm o revanşă pentru înfrângerea suferită în turul campionatului la Craiova unde am pierdut. Deja am început pregătirea psihologică pentru meciul cu Craiova şi voi face tot posibilul pentru a câştiga. Craiova are jucători foarte experimentaţi, poate doar Orbeanu este singurul mai tânăr. Noi avem o echipă de zece jucători, astfel că avem o bancă mai bună şi este un meci de muncă. Trebuie să muncim cap-coadă pentru a-l câştiga”, a declarat Slobodan Nikolic despre meciul dintre cele două reprezentante ale Olteniei în prima divizie de baschet a României. Antrenorul Energiei spune că echipa sa pornește din postura de favorită și surprizele nu pot veni decât din rândul propriilor jucători: „Cunoaştem foarte bine jucătorii de la Craiova. Poate doar Dawson nu a jucat foarte multe meciuri, dar îl ştim de anul trecut când evolua la Iaşi. Eu mă tem foarte mult de echipa mea nu de adversar. Încă de ieri am avut o discuţie foarte serioasă cu David Steffel şi Stefan Nikolic, ambii au primit câte un cartonaş galben din partea mea şi s-a aprins o luminiţă roşie.

Steffel a fost foarte leneş atât la meci cât şi la antrenamente. Stefan dă totul la antrenamente, însă a revenit acel jucător din startul campionatului trecut, iar eu vrerau să joace ca în finalul sezonului trecut. La Ciuc a ratat două libere în ultimele secunde. Îl urmăresc de mic, dar niciodată nu a avut un procent de 2-0 la libere”, a mai declarat tehnicianul plav.

Derby-ul Olteniei la baschet masculin se va disputa miercuri în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00, și va fi arbitrată de o brigadă compusă din Bukurești Laszlo, Bogdan Podar, Liviu Ioniță.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Pana una-alta, maine va trebui sa-i cantam ,,La multi ani” lui Louis Darby !

    • Finu spune:

      Asa este!!! LA MULTI ANI LOOOUUUUUUISSSSSSSSSSSSS!!!!! Urmeaza pe 23.03 -Stefan iar pe 25.03 Porter ! Pana atunci: SURDULE , DA-LE BANIIIIII ! Auzi, Surdule!?

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.