RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: „Nu ne trebuie doar victoria, ci şi un meci bun”

/ 9 decembrie 2010

Antrenorul sârb al Energiei este de părere că echipa gorjeană nu poate rata victoria în meciul cu CSU Cuadripol Braşov, însă nu doar victoria este cea care contează.

Slobodan Nikolic a declarat că le-a cerut jucătorilor săi să facă un joc bun care să şteargă impresia proastă lăsată de cele patru înfrângeri consecutive înregistrate de Energia în campionat: „Pentru meciul cu Braşovul este normal să fim favoriţi, toată lumea se aşteaptă să câştigăm, iar eu sunt sigur că vom câştiga, dar vreau ca echipa să facă şi un meci bun. Am cerut asta echipei. Nu ne trebuie doar victoria, ci şi un meci bun pentru că după patru înfrângeri la rând avem nevoie de acest joc bun acasă. Aştept un joc bun în faţa propriilor suporteri la ultima reprezentaţie din 2010 la Târgu Jiu, aşa că vreau să facem spectacol”, a declarat tehnicianul echipei gorjene. Acesta a mai declarat că echipa sa poate să facă show vineri seara: „Nu vreau şi nu-mi place să desconsider adversarii, dar Braşovul nu joacă nimic special şi cred că putem să facem spectacol jucînd contra lor. Sperăm să facem un joc bun, aşa cum am făcut 35 de minute la Mediaş. Dacă vom evolua aşa, să marcăm 100 de puncte nu va fi o mare problemă. Dar trebuie să schimbăm ceva în concentrarea nostră, în filosofia de joc, în caracterul echipei şi psihicul jucătorilor. Vreau să jucăm bine, să dăm 100 de puncte, dar să o facem în acelaşi timp şi foarte serios”, a mai spus Nikolic.

Reprogramarea partidei, care a fost mutată de sâmbătă pentru vineri, este una care avantajează Energia în perspectiva ultimului meci din acest an, cel de la Timişoara: „Antrenorul braşovenilor, Bubanja, mi-a solicitat schimbarea datei de disputare a meciului, iar pentru noi această modificare de program ne avantajează. Vom avea o zi în plus pentru a pregăti meciul de la Timişoara”, a mai declarat Slobodan Nikolic.

Meciul dintre Energia Rovinari şi CSU Cuadripol Braşov se va disputa vineri în Sala Sporturilor din Târgu Jiu, cu începere de la ora 19:00 şi este ultimul meci pe care echipa gorjeană îl va disputa în faţa propriilor suporteri în acest an.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.