RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Accesul la Pandurii – Steaua, începând cu ora 19:00

/ 19 octombrie 2012

Derby-ul dintre Pandurii și Steaua a stârnit un interses enorm la Târgu Jiu, biletele scoase la vânzare au fost epuizate deja în mai puțin de două ore, iar oficialii clubului târgujian anunță noi măsuri luate pentru asigurarea unei cât mai bune organizări a partidei.

Astfel, organizatorii anunță că accesul la stadion se va putea face începând cu ora 19:00, această măsură fiind luată pentru a se evita aglomerarea la porțile de acces spre tribune. De asemenea, se face un apel la cei care vor participa din tribune la acest meci să-și ia toate măsurile de siguranță pentru a ajunge la stadion în timp util.

Meciul dintre Steaua și Pandurii se va disputa duminică, cu începere de la ora 21:30, pe stadionul Municipal „Tudor Vladimirescu” din Târgu Jiu și este partida vedetă a rundei a XII-a, aceasta opunând ocupantele locurilor 1 și 2 din clasamentul la zi al Ligii1.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.