RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii inaugurează cu Steaua nocturna de la Drobeta Turnu Severin

/ 12 aprilie 2011

Chiar dacă nocturna de pe Stadionul “Municipal” din Drobeta Turnu Severin a fost aprinsă încă din iarnă, ea va fi inaugurată abia după Paşte, la meciul dintre Pandurii şi Steaua.

„Putem anunţa oficial că la meciul cu Steaua se va inaugura nocturna de la Severin. Clubul Pandurii a solicitat să fie programate jocuri în nocturnă, bineînţeles în funcţie de programările celor de la televiziuni. Deoarece lucrările la nocturnă au fost finalizate şi aceasta funcţionează la parametrii normali avem acceptul primarului Constantin Gherghe de a juca şi meciuri în nocturnă în funcţie de cum vor dori televiziunile să programeze jocurile echipei Pandurii”, a precizat secretarul general al clubului Pandurii, Daniel Băloi, pentru site-ul oficial al echipei gorjene.

Iniţial, LPF programase meciul din etapa a XXIX-a a Ligii I dintre Pandurii şi Steaua pentru joi, 28 aprilie, cu începere de la ora 18:00, însă în urma cererii oficialilor gorjeni, partida a fost reprogramată pentru aceeaşi dată, dar cu începere de la ora 20:30.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.