RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Interes uriaș pentru meciul cu Steaua

/ 16 octombrie 2012

Meciul dintre Pandurii și Steaua, contând pentru etapa a XII-a a Ligii1, se va juca cu casa închisă, sunt siguri organizatorii.

Oficialii clubului gorjean au anunțat că vor scoate la vânzare, începând de vineri, de la ora 09:00, 3.000 de bilete pentru partida cu Steaua. Pe lângă aceste 3.000 de bilete, conducerea Pandurilor așteaptă în tribune și pe cei circa 4.500 de abonați și face cunoscut faptul că 400 de bilete au fost cerute de oficialii Stelei pentru susținătorii echipei bucureștene care vor veni la Târgu Jiu din toate zonele țării.

Interesul pentru bilete la meciul Pandurii-Steaua este unul imens, deja existând o cerere ce depășește cu mult capacitatea Stadionului Municipal „Tudor Vladimirescu”, oficialii Pandurilor declarând că pentru cele doar 3.000 de tichete disponibilă există deja o cerere de aproape trei ori mai mare.

Conducerea Pandurilor a luat decizia de a nu se tipări invitații pentru acest meci, iar prețurile la bilete sunt ceva mai ridicate decât la partidele obișnuite din Liga 1: 20 lei la peluze, 25 lei la tribunele I și II, 30 lei la tribuna 0.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

 • relu14 spune:

  sa nu exageram!!! e un meci obisnuit,cu o echipa obisnuita…ce are in plus Steaua fata de Petrolul sau Dinamo?absolut nimic…poate faptul ca se afla pe un loc nemeritat,de conjuctura,un loc castigat cu mult noroc,nu prin valoare…meciul cel mai greu la Targu Jiu,a fost totusi cu CFR Cluj,echipa cu mult peste Steaua ca valoare…
  probabil ca Steaua va fi pe primul loc pana la sfarsitul turului,cel mult,precum Dinamo in campionatul trecut…
  Forzza Pandurii!!!

  • ILoveEnergia spune:

   Relu, nu sunt nici pe departe fan steaua, sa ma fereasca Dumnezeu DAR Steaua are echipa cum nu a mai avut de mult timp, chiar are valoare ! De ce sa fim subiectivi si sa nu recunoastem ceea ce e evident? Are jucatori de exceptie, in forma, care se completeaza in joc si isi arata valoarea. Steaua are echipa anul asta peste CFR.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.