RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapa a VIII-a în Liga a III-a

/ 18 octombrie 2012

Toate cele patru echipe gorjene angrenate în liga a III-a vor avea de jucat meciuri în acest weekend, de această dată fără a se întâlni între ele.

Singura care va juca acasă în această rundă este Pandurii II Târgu Jiu, care va primi replica „școlarilor” reșițeni. Pandurii II vine după o serie de trei meciuri fără înfrângere și speră să lege și a doua victorie consecutivă de pe teren propriu, ceea ce ar însemna și un salt inmportant în clasament, acolo unde, pentru moment, se află pe poziția a 10-a. Partida va avea loc pe terenul sintetic din cadrul Complexului Municipal Târgu Jiu, vineri, de la ora 15:00.

Minerul Motru joacă al doilea derby consecutiv în care se întâlnesc primele două locuri din serie, de această dată de pe locul secund și în deplasare. Elevii lui Fane Nanu vor încerca să facă ceea ce nu au reușit etapa precedentă, adică să obțină victoria, asta deși adversarul pare unul mai solid și cu avantajul propriului teren. Flacăra Făget – Minerul Motru este meciul rundei în seria a IV-a a Ligii a III-a și se dispută vineri, de la ora 15:00, pe Stadionul Colterm din Timișoara.

Jiul Rovinari a luat o gură de oxigen etapa trecută învingând in-extremis, pe teren propriu, pe CS Vladimirescu. Misiunea trupei lui Cătălin Trofin este acum una mult mai dificilă, Jiul evoluând în deplasare la Muncitorul Reșița, tot vineri, de la aceeași oră.

Ultima care va intra în scenă în această rundă, dintre echipele gorjene, va fi Minerul Mătăsari, care va juca, în deplasare, cu Autocatania Caransebeș. Echipa antrenată de Victor Ardeoiu speră să treacă peste amărăciunea lăsată de punctele pierdute în prelungirile ultimelor două meciuri disputate pe teren propriu și încearcă să scoată de la Caransebeș ceva din punctele cedate pe propriul teren. Meciul va avea loc sâmbătă, la Caransebeș, de la ora 15:00.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.