RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Egaluri între echipele gorjene în ultima etapă din Liga a III-a

/ 1 iunie 2012

Ultima etapă a ligii a treia a programat două derby-uri gorjene, ambele încheiate nedeceis, ambele cu același scor, 1-1, scoruri care au scutit de emoții pe Pandurii II și Minerul Mătăsari, care se aflau în zona fierbine înaintea acestei runde.

La Mătăsari, Minerul a fost condusă de Jiul Rovinari din minutul 20, pentru trupa lui Cătălin Trofin marcând Fotescu. Gazdele au revenit în partea secundă și au egalat prin reușita lui Luca din minutul 55, gol care a stabilit și scorul final.

În celălalt meci disputat între echipele gorjene din seria a IV-a a Ligii a III-a, Minerul Motru a obținut un egal pe teren propriu în fața celor de la Pandurii II chiar dacă târgujienii au marcat de două ori prin Chibulcutean. Fostul căpitan al primei echipe a Pandurilor a deschis scorul în minutul 43, dar tot el a marcat și în propria poartă în minutul 52, autogol care a închis tabela la 1-1, scor care, până la urmă, a mulțumit ambele echipe, Motrenii terminând campionatul pe locul 2, performanță notabilă având în vedere problemele cu care această echipă s-a confruntat în ultimii ani, în vreme ce Pandurii II a reușit să se salveze de la retrogradare.

Vom reveni cu amănunte.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.