RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Două victorii și două înfrângeri pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 22 aprilie 2012

Deși toate cele patru echipe gorjene au evoluat în weekend pe teren propriu, doar două dintre ele au reușit să-și valorifice acest avantaj, două pierzând, iar una dintre acestea s-a despărțit și de antrenorul cu care a început returul.

O victorie clară a obținut la Târgu Jiu echipa a doua a Pandurilor, care a învins cu 3-1 (3-1) pe Prometeu Craiova. Fărcășanu, cu o dublă, și Bucur au tranțat meciul încă din minutul 19, oaspeții reușind doar o reducere a handicapului cu un minut înainte de pauză prin Bratoveanu. O victorie importantă, care i-a adus la un singur punct de liderul seriei, Damila Măciuca, a reușit Minerul Motru, echipa antrenată de Fane Nanu trebuind însă să se întrebuințeze serios pentru a obține toate cele trei puncte, scor 4-3 cu Vișina Nouă. Buciuman a reușit o triplă, Răduca a marcat și el din penalti pentru motreni, dar și oaspeții au punctat la Motru de trei ori prin Aria, de două ori, și Ghiță, ultimul în minutele de final al partidei.

Trecând de la victorii la înfrângeri, Jiul Rovinari a cedat pe teren propriu cu 0-2 (0-0). Elevii lui Cătălin Trofin au ratat câteva ocazii importante în prima repriză, dar au cedat pe final, când pentru Girom Albota au marcat Vintilă și Gălan în minutele 70 și 78. Eșecul care a provocat și schimbări împortante în organigrama clubului învins este cel înregistrat de Minerul Mătăsari pe teren propriu, scor 0-1 (0-0), în dauna celor de la FC Cisnădie. Golul oaspeților, venit în prelungirile întâlnirii de la Mătăsari, când Ciobanu a transformat un penalti primit de FC Cisnădie în minutul 93, a dus la demiterea lui Nicolae Ungureanu de la conducerea echipei mătăsărene. Conducerea clubului Minerul Jilț Mătăsari a motivat decizia luată prin faptul că echipa sub mandatul lui Ungureanu nu a reușit nicio victorie în retur din șapte jocuri disputate și a decis să meargă în continuare pe mâna antrenorului Victor Ardeoiu.

Liga a III-a va programa o etapă intermediară, marți, de la ora 17:00, în seria a IV-a, toate echipele gorjene urmând a juca în deplasare. Jiul Rovinari va juca la Prometeu Craiova, Pandurii II va juca la Cisnădie, Minerul Mătăsari se va deplasa pentru a evolua cu FC Caracal, iar Minerul Motru va juca pe terenul celor de la FCM Târgoviște.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.