RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă pestriță pentru echipele gorjene din Liga a III-a

/ 18 mai 2012

Două dintre echipele gorjene au reușit să valorifice avantajul terenului propriu, una a remizat pe teren străin, iar cea de-a patra a piedut în deplasare.

Minerul Motru, chiar și cu șanse pur teoretice de a mai prinde primul loc, luptă până la final pentru a-l păstra pe cel secund, elevii lui Fane Nanu reușind să câștige la limită, scor 1-0, pe teren propriu, în fața celor de la Gaz Metan 2 Mediaș, golul minerilor fiind înscris de Stoenac în minutul 32.

O victorie mai clară a obținut Minerul Mătăsari, care s-a dezlănțuit după succesul din etapa trecută, 4-2 în deplasare cu Ghecon Lăpușata. Mătăsărenii s-au distanțat repede față de Girom Albota, echipă pe care a condus-o cu 3-0 încă din minutul 40, acesta fiind și scorul final al întâlnirii. Pentru Minerul Mătăsari au marcat Luca, în  minutul 10, Roman, în minutul 28, și Minciună, cu cinci minute înaintea pauzei.

Jiul Rovinari, a ajuns la al doilea rezultat consecutiv de 0-0, după egalul fără goluri de pe teren propriu cu Minerul Motru, elevii lui Cătălin Trofin au terminat cu același scor și întâlnirea de la Bradu.

Singura echipă învinsă în această rundă a Ligii a III-a a fost Pandurii II, elevii lui Mocioi fiind învinși cu 2-0 în deplasare de Metaloglobus București, echipa antrenată acum de Adi Matei marcând două goluri în ultimul sfert de oră prin Diouf și Neagu.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.