RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Etapă de deplasare pentru gorjenii din Liga a III-a

/ 29 septembrie 2011

Toate cele patru echipe gorjene angrenate în campionatul Ligii a III-a, seria a IV-a, vor juca în deplasare în cadrul etapei cu numărul 7.

Liderul seriei, Jiul Rovinari, va avea un meci extrem de greu contra celor de la Girom Albota, partida fiind totodată şi derby-ul etapei, echipa argeşeană fiind pe locul doi în clasament, la trei lungimi în spatele Jiului.

Minerul Motru, după ce a administrat un sec 5-1 celor de la Damila Măciuca, are o misiune mai grea în deplasarea de la Vişina Nouă, echipa în dauna căreia Pandurii s-a calificat în optimilie de finală ale Cupei României.

Minerul Mătăsari s-a mai redresat puţin după egalul obţinut la Târgu Jiu, dar o aşteaptă un meci extraordinar de greu la Cisnădie, acolo unde va da piept cu o echipă care are promovarea drept obiectiv, lucru despre care se vorbea cu speranţă şi la Mătăsari înaintea debutului de campionat, aşa că ne aşteptăm la un meci încins.

Şi Pandurii II va avea de jucat pe teren străin, trupa lui Florin Bejinariu jucând la Craiova, cu Prometeu, un meci destul de echilibrat.

www.sportingorj.ro

Jiul Rovinari şi Minerul Mătăsari vor juca vineri, cu începere de la ora 17:00, în vreme ce meciurile celor de la Minerul Motru şi Pandurii II vor avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 15:00.

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.