RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Pandurii II, primul succes

/ 5 octombrie 2012

Pandurii II a spart gheața și a câștigat primul meci din actuala stagiune, scor 1-0 (1-0) cu Apă Craiova. Jocul nu s-a ridicat încă la pretențiile unei echipe ce ar trebui să se impună mult mai ușor în astfel de partide.

           Echipa târgujiană a început în forță partida, dar Fărcășanu și Vlăduți au ratat ocazii rarisime în primele două minute de joc. Pandurii II a beneficiat în minutul 29 de o lovitură liberă din poziție centrală, la 22 de metri de poarta lugojenilor, Vlăduți a executat și unul dintre jucătorii oaspeților din zid a jucat mingea cu mâna, arbitrul indicând penalti pentru gorjeni. Același Vlăduți a executat lovitura de pedeapsă și a deschis scorul. Treptat, dominarea gazdelor s-a stins, oaspeții au căpătat curaj și, în partea a doua a meciului s-a instalat la conducerea jocului, fără a avea însă și acțiuni periculoase la poarta lui Bănică. Ocaziile au venit tot la buturile craiovenilor, Unguru trimițând cu capul din apropiere, spre colțul lung, însă mingea nu a prins cadrul porții, în vreme ce Golea a insistat la o minge pe care a ajuns-o în apropierea tușei, dar centrarea nu a găsit pe nimeni în careu, colegii săi venind mult prea târziu în susținerea acțiunii sale.

Pandurii II Târgu Jiu – CS Apă Craiova 1-0 (1-0)

Pandurii II: Bănică – Dobroiu (min. 31 Oiță), Băiță, Chibulcutean, I. Constantin (min. 64 Ecobici) – Bertea, Avramescu, Unguru – Popete, (min. 64 Gavrilescu), Vlăduți (min. 80 Golea), Fărcășanu. Antrenor: Claudiu Mocioi.

1-0, min.30, Vlăduți a transformat cu siguranță un penalti acordat pentru un henț în propriul careu făcut de un craiovean.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.