RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Slobodan Nikolic: ”Nu am avut argumente pentru a mă lupta pentru Singleton”

/ 4 octombrie 2012

Antrenorul Energiei regretă faptul că echipa sa s-a despărțit de pivotul Rashaad Singleton, însă nu a avut argumente pentru a-i face pe cei din conducerea clubului să renunțe, măcar pentru moment, la ideea de a nu-l opri pe acesta în lot.

„Decizia a fost luată de managementul clubului, nu a fost a mea. Nu m-am putut lupta pentru păstrarea lui Singleton deși mi-aș fi dorit ca el să rămână cel puțin până în iarnă. Nu am avut argumente. Poate dacă nu ar fi avut statisticile care le-a avut în meciurile din Cupa României și dacă nu am fi pierdut meciul cu Mureșul, atunci conducerea nu ar fi luat această decizie acum. Cred că nici echipa nu l-a ajutat pe Singleton. Cu două trei angajări sub panou, 2-3 pase decisive primite, acesta ar fi strâns 6-8 puncte și cu aceste puncte și recuperările pe care le-a făcut, altfel ar fi stat lucrurile. Am încercat chiar să propun ca Singleton să rămână cu un salariu mai mic până în iarnă, dar domnul Țîrcă și domnul Cumpănașu au spus că jucătorul va pleca. Probabil au judecat în funcție de salariul pe care-l primea și de așteptările pe care le aveau de la el în funcție de banii pe care-i primea”, a explicat Slobodan Nikolic condițiile în care Energia s-a despărțit deja de unul dintre jucătorii aduși în vară la Târgu Jiu.

Slobodan Nikolic crede că decizia poate fi considerată ușor pripită și aduce ca exemplu situațiile altor doi pivoți trecuți pe la Energia, Kibwe Trim și Rafal Bigus, jucători care s-au acomodat mai greu, dar care în a doua parte a sezoanelor respective au devenit indispensabili echipei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

36 Comentarii până acum

  • Tirca spune:

    Nu zic ca Singleton a confirmat in perioada de pregatire…dar nu mi se pare normal sa se comporte ca si cum ar fi echipa lui si banii lui…acum va simplu pt Nikolic sa se scuze pt posibilele esecuri viitoare si sa dea vina pe conducere!! Deci ce am realizat?!

    • Tirca spune:

      La domnul Tirca ma refeream ca se comporta ca si cum ar fi echipa lui…:))

      • Hammer spune:

        O porcarie de decizie!

        • doarbaschet spune:

          Numai naivii pot crede aceste declaratii. Antrenorul este cel care a facut echipa (toata echipa) si care a luat si ia in ccntinuare deciziile referitoare la lot. A citit ce au scris fanii si acum a „intors-o” ca la Ploiesti,referitor la Kibwe sau Rafal. I-a fost teama sa il apere si sa-l sustina pe Singleton , pentru ca in afara de sine nu apara pe nimeni. Cine poate crede ca domnul Cumpanasu l-a dat afara pe Singleton? Acesta era dat afara de la Sibiu , inca dupa meciul cu Muresul , iar domnul Tirca nu a fost acolo. Nikolic este cel care l-a terminat psihic pe Singleton , asa cum a facut si cu David dupa meciul cu Ciucul de la Sibiu (de ce oare nu a dat niciun punct cu Muresul?) , asa cum a facut si cu fiul sau, sau cu Rosu ( a mai inscris vreun punct Rosu dupa ce l-a trantit efectiv pe banca?), etc. Tuturor jucatorilor le este frica sa mai arunce la cos (si am vazut asta ,nu mi-au spus altii), cu exceptia lui Darby care este Darby si caruia nu ii e frica de nimeni (Doamne ajuta ca exista Darby), si a lui Atanackovic care arunca cu inconstienta din orice pozitie (mai mult rau decat bine). Ceilalti sunt blocati psihic.Si au dreptate sa fie , vazand declaratiile antrenorului : „intotdeauna ceilalti sunt vinovati”. Jucatori ca Mocanu si Lapuste , cu peste douazeci de ani de baschet in spate , cu zeci de jocuri la nationale , au ajuns sa rateze de sub inel sau de la 1-2 metri de el. Atutudinea tipic sarbeasca , „noi suntem buricul pamantului” , afecteaza foarte rau relatiile din cadrul echipei , atat cele de joc cat si interumane. Pe vremea lui Theo faceau chef dupa fiecare meci,chiar si cele pierdute,erau ca o „familie” , si am vazut si simtit asta, nu mi-au spus altii. Altfel , daca lui Liviu Tirca ii pasa de banii cheltuiti de club (mai mult decat le pasa celor dinainte),nu inseamna ca se comporta ca si cum ar fi echipa lui. In alta ordine de idei , esti nesimtit ca ai ales acest nick name.

          • realgorj spune:

            Extraordinar comentariu ! Cat se poate de adevarat . Felicitari sincere, ai o mare capacitate de sinteza.Sper sa inteleaga si ,,decizionalii ” ce ai spus.

  • Bigus spune:

    Cata ipocrizie! Cate scheme de joc pt. Pivot le-ati cerut sa joace? De ce Nu mentionati ca la pase decisive si jocul fundasilor stam Mai prost Decat la pivoti. Conducerea intelege si vede ce ii spune antrenorul. Nu sub panou am pierdut meciurile, Mai curand de pe banca tehnica, lipsa de coeziune, presiune aiurea pe jucatori. „You can fool some people sometime, but you Can’t fool all the people all the time”.

  • MarmotikaSss spune:

    Se comporta foarte bine Domnul Tirca (implicit ambii presedinti)…a calcat de mai multe ori pe bec rashad .. foarte bine ca a fost pus pe liber

  • realgorj spune:

    Se pare ca am devenit un club organizat : Nikolic este cu sosirile iar presedintele cu plecarile !!! Va aduc aminte ca anul trecut, cand s-a accidentat Steffel, am fost varza cateva etape bune… Doamne fereste, v-ati gandit la o situatie asemenatoare ? Ii urez bun venit lui Vujacic, un jucator care a facut treaba buna la Pitesti, daca aici nu va mai fi la fel, ghici pe cine dam vina ?! Pe Vujacic !!!
    Bigus, ai mare dreptate, dar cine sa o vada ? Spectatorii vad, dar decizia nu e la ei ! HAI ENERGIA !!!

  • Bigus spune:

    Ma bucur ca apar comentarii pertinente , inseamna ca „lumea” intelege ce se intampla si Mai ales vad ca au disparut tentaculele cu comentariile partizane, oare au inteles ce se intampla? Ii ureaz multa luciditate in luarea deciziilor d-lui Tirca, poate reusim sa readucem atat in echipa, cat si in tribune atmosfera de care aminteste doarbaschet. Prea multi cunoscatori in jurul echipei, inventatori de subiecte „mondene” contribuie la mentinerea actualei stari conflictuale si tensionate. Ce jucator poate juca la capacitate maxima sub amenintarea ca pleaca in iarna? Nu asta e modalitatea de a scoate ce-I Mai bun din jucator-presiunea. Cred ca Mai mult de 50% din public vine de patru ani la sala pentru spectacolul din teren si atmosfera deosebita din sala. Au fost multe partide castigate cu ajutorul publicului. Nu vrem armata, (am trait destul in totalitarism si dictatura), vrem sa ne bucuram de frumusetea baschetului.

    • MarmotikaSss spune:

      Mereu,mereu,mereu si iarasi mereu „stralucitul” nostru antrenor nu este vinovat pentru rezultate , pentru jucatorii adusi de el care nu dau randament ( rashad a fost adus de el !!!!!! ) , pentru nimic nu este vinovat el.Nu isi asuma deloc responsabilitatea in nimic Nikolick Sr.In fine , trecand peste asta un mare plus conduceri ca in sfarsit au pus punctul de i si au inceput sa taie in carne vie . Asta inseamna ca la echipa se doresc rezultate , si rezultate nu pot veni cu jucatori de tipul lui Rashad . Nu mai ascultati in stanga si in dreapta ceea ce se spune , mai ales in cazul de fata , rashad fiind adus de antrenor , el nu a confrimat , ba mai mult a calcat de nenumarate ori pe bec era normal ca din parte conducerii sa fie luata atitudine .

  • bula spune:

    sezonul trecut cand nimeni nu mai credea intr o calificare in play off .dupa atatea accidentari in tur .cand domnul cumpanashu dormea pe stalpi la meciuri si nu stia de capul dansului.cand domnul TARCA manca pufuleti in tribune si incerca sa inteleaga acest sport .a fost bun NIKOLIC???????????????can la sfarsitul sezonului am terminat pe 8 si am avut acele victorii extraordinareexextraordinareextraordinartrasi toatoata lumea se mira ce

  • bula spune:

    acum domnul tarca s a vazut presedinte si peste noapte e foarte cunoscator de baschet .de sport…il mananca pe paine……a inceput sa comande prin club….pe ala il dam afara ala daca nu joaca bine pleaca ala sta ala nu face bine tu trebuie sa faci asta…..lumea de ce nu stie exact ce se intamp,a acolo si comenteaza pe aici ???????s a nascut peste noapte la tg jiu un BECALI in baschet….diferenta e ca macar becalii baga banii lui la steaua…

  • bula spune:

    sa nu creada lumea ca sunt de acord cu nikolic…dar daca mizezi pe el ….mizezi pe el…..il lasi pana se da cu capu…..pana cand il dai afara…..daca rezultatele il dau afara…

  • bula spune:

    imi cer scuze daca am deranjat pe cineva dar asa vad eu problema….in sport asa se face……

  • bula spune:

    domnule TARCA…va aducem aminte …echipa de handbal trece printr o perioada muuuuuuult mai proasta de cat cea de la baschet……..la cum se prezinta slabe sanse pentru primele 8 locuri……oare acolo de ce nu va dati cu parerea???de ce nu interveniti ???oare va este frica de domnul MAIOREANU??sa stiti ca in eventualitatea neatingeri obiectivului echipei de handbal e tot un esec pt clubul ENERGIA .pt dumneavoastra…

  • P.C.R. spune:

    Echipa asta incepand cu conducerea si terminad cu antrenorul a devenit P.C.R. (Pile Cunostinte Relatii). Sa-i luam pe rand :
    – Cumpanasu – s-a trezit candva presedinte la echipa asta fiind total pe langa fenomenul baschetbalistic (dar asa e in Romania, mereu se alege omul nepotrivit)
    – Tirca – a ajuns la echipa autopropunandu-se si a fost acceptat pt ca din pacate nu exista o varianta mai buna (Exista o mare diferenta intre a iubi baschetul si a fi capabil sa conduci o echipa de baschet)/ sunt multi dintre voi care cunosc situatia asta si tac…Il respect pe Mocanu insa modul in care domnul Tirca a ajuns sa-i mareasca salariul pt mine este un semn de intrebare? Pe ce considerente? Cred ca sunt cativa care stiu pe ce considerente!! Si multe altele…
    – Nikolic – un antrenor de un nivel mediu care uneori face alegeri extrem de proaste, accepta in lot jucatori care nu au fata nici sa stea pe banca, juniori care nu promit nimic pt viitor, este un antrenor care desi in aparenta are cojones e un mielusel in fata conducerii pt ca de acolo vin banii!
    Vreti performanta?! atunci aduceti oameni capabili nu oameni oportunisti…Sper ca domnul Tirca sa isi reanalizeze viziunea fata de echipa si sa fie corect fata de toti jucatorii!!
    Inca ceva : „Pe vremea lui Theo faceau chef dupa fiecare meci,chiar si cele pierdute,erau ca o “familie” ” intradevar asta e un argument „pertinet” …mare dovada de profesionalism!! Am castigat!!! Hai sa ne facem praf prin cluburi de bucurie :)) mda o viata sportiva ca la carte!

    • MarmotikaSss spune:

      @P.C.R , esti informat foarte prost…in primul rand domnul Tirca nu s-a autopropus la Energia , in al doilea rand lui Mocanu nu i-au marit salariul..cam atat.voi vorbiti aiurea,de dragul de a vorbi.Domnul Cumpanasu , nu s-a trezit presedinte , si chiar daca s-a trezit presedinte a luptat pentru aceasta echipa cum a putut el , chiar foarte bine tinand cont de buget.Daca sunteti voi mai buni ca domnii Tirca si Cumpanasu de ce nu va autopropuneti voi si va treziti presedinti peste noapte la Energia ??? NU vedeti ca scrieti numai aiureli.Voi le stiti pe toate , stiti salariile jucatoriilor , tot tot tot..Ce mananca nu stiti ?

      • P.C.R. spune:

        Aveam o parere buna despre tine, dar vad ca esti catelusul de servici al conducerii si esti omul care trebuie sa infirme…Daca tot spui ca noi vorbim tampenii poate reusesti sa il convingi pe domnul Tirca sa faca publice contractele jucatorilor, cheltuielile cu chiria, etc…si atunci poti sa ne inchizi gura si sa ne faci in ce fel vrei tu! Conducerea trebuie sa dovedeasca ca nu e asa cum spunem noi…si ar fi de bun simt sa avem si noi idee despre modul in care cheltuie clubul banii (tinand cont de faptul ca banii vin de la o comapanie de stat) ! Nu incerca sa mai aperi conducerea pt ca nu faci decat sa ajungi un penibil !

      • P.C.R. spune:

        Uitasem…esti tipic oamenilor lipsiti de argumente reale, mereu daca spui ca esti nemultumit de modul in care face cineva o treaba apare unul care sa-i ia partea si sa zica : „daca esti tu mai bun de ce nu faci in locul lui?!” spre deosebire de domnul Cumpanasu si domnul Tirca stiu ce pot sa fac si care imi sunt limitele, asa ca nu as accepta o palarie mai mare decat pot sa duc! Crezi ca e suficient sa iti placa baschetul si sa lucrezi la CEO ca sa poti conduce o echipa de baschet?! Te inseli!! E nevoie de mult mai multe calitati si in primul rand de seriozitate ! La Energia din pacate nu prea exista seriozitate !

        • doarbaschet spune:

          De ce crezi ca tu,care improsti cu noroi in oameni pe care nu-i cunosti,esti mai bun decat el,care le ia apararea? Te-ai gandit ca poate,pur si simplu,el ii cunoaste mai bine? In plus,are dreptate,nici nu s-a autopropus,chiar dimpotriva, salariul lui Vio Mocanu a fost micsorat, iar Liviu Tirca este un om serios. Crede-ma,il cunosc mult mai bine decat tine.

          • MarmotikaSss spune:

            @P.C.R , daca eu o sa-l conving pe domnul Tirca sa faca publice salariile jucatoriilor vei ramanse surprins cand vei vedea ca Vio Mocanu nu are un salariu’ foarte mare , poate chiar mai mic decat cel de anul trecut.Pentru voi acesti presedinti nu sunt buni , nu ajuta cu nimic si toate cele..Nu vreau sa mai lungesc foarte mult si sa va aduc informatii ca voi tot ce vreti scrieti..Si daca cunosc niste chestii din interior si vreau sa le spun aici ca sa nu creada lumea toate prostiile ce le scrieti voi , nu inseamna ca sunt catelusul nimanui…si chiar daca as fi , eu sunt catelusul , nu voi..nu vad unde este problema.. @DoarBaschet are dreptate , si domnul Cumpanasu si domnul Tirca , doi oamnei de mare caracter si foarte seriosi.Poate daca ajungi sa-i cunosti si tu ai putea sa-ti schimbi parerea , dar n-are rost pentru astia ca voi .

  • doar eu spune:

    @MarmoticaSss: crezi ca daca lingi mana celor doi(cumpanasu si tarca) vei arbitra mai bine? jenant este ca tu esti singurul care vorbeste numai prostii pe aici! da, mocanu sta pe pile si cu un salariu imens pentru ce face la echipa! SALARIU MARIT DE PRIETENUL TARCA! nu-i vina nimanui ca tu nu-i suferi pe cei doi nikolic(asa se scrie corect, ar trebui sa stii, ai stat mult pe langa el), ii laudai cand ai avut nevoie de senior(aproape sa-i pupi mana, iti amintesti?). nimeni nu a zis ca sunt vinovati cei doi! dar, stand toata ziua pe la sala, ar trebui sa vezi si ca, de fapt, nu conduc cei doi! ei primesc indicatii de la fratele lui tarca(nu stiu sigur cum il cheama, parca viorel, ca pe mocanu) si de la tatal lui bratoloveanu(nu am zis jucatorul de baschet ca nu e, desi unii pun pariuri ca va fi). stiind toate astea, de ce devii slugoi? nu ajuti cu nimic pe cei doi, ba dimpotriva! se intereseaza lumea mai mult si afla tot ce fac ei la aceasta echipa! vina o poarta toti patru: tarca, cumpanasu, nikolic, stroescu! nu mai conteaza ordinea! toti au stabilit cine vine, cine sta si cine pleaca! doua luni nu s-a vazut ca singleton nu poate? s-a facut schimbarea cu doua zile inainte de primul maci! i s-a dat posibilitatea lui nikolic sa aiba o scuza in caz de infrangere! daca tu consideri ca e normal, imi cer scuze! dar nu prea cred ca ai dreptate!

    • MarmotikaSss spune:

      Cand l-am laudat eu pe Nik.Sr ??? aproape sa-i pup mana ??? Daca iei ceva pastile , incearca sa le iei mai des ca fara ele devii senil si asta nu e bine :)).Eu pentru echipa asta poate am facut ceva , ceea ce tu n-ai facut.Din cauza asta imi permit sa stau pe la sala , mai incerc sa inteleg fenomenul.asta ar trebui si tu sa faci.daca ma uit mai atent la comentariul tau , as vrea sa-ti recomand un doctor sau chiar o adresa de spital , te rog ! 😀

  • doar eu spune:

    @MarmoticaSss: pe bratoloveanu, gliga, alionescu, deaconescu ii tine la echipa tot nikolic? intereseaza-te si scriene si noua pe acest site! si poate scrii si conditiile care li se ofera celor patru de catre domnii presedinti, sa se cruceasca lumea cata prostie e in mintea unora! si cate interese!

    • MarmotikaSss spune:

      Chiar n-am ce sa-ti explic tie , si chiar daca as avea n-as avea cui.devii plictisitor.statul in fata calculatorului nu-ti face bine , incearca sa-ti gasesti ceva de lucru’ . PACE !

  • Mihai spune:

    Poate va ganditi si cereti niste detalii din ” interiorul ” echipei . Lucruri pe care lumea nu le stie sau vede . Lucruri reale . Dovedite nu numai cu acte ci si fapte , pentru cei care sunt sufiecienti de destepti sa le puna cap la cap . Fapte care s-au intamplat la sibiu si de care lumea nu stie . Fapte care s-au intamplat inainte de sibiu si de care iarasi lumea nu stie . Despre cine este acest nikolic cu adevarat si care sunt ” resursele” lui financiare . Despre ce s-a intamplat de fapt cu kalala si cu porter . E timpul sa va treziti ! Acest nikolic este un manipulator cu adevarate prb financiare care are de intretinut doua familii si cu o reputatie de doi lei . Se agata de tg jiu ca aici suntem prostii care se uita in gura lui . Suntem de rasul campionatului ! Pacat de fiu-su ala , a venit talent la tg jiu si trebuie sa plece speranta ! Vai de capul nostru si de baschetul asta monden. Sa va fie rusine domnule tirca ! Sa va fir rusine domnule cumpanasu ca stiti toate amanuntele astea si inca mai tineti un antrenor penibil care nu numai ca ne face de ras dar mai si distruge psihic niste oameni ! Lumea se va trezi si atunci vina nu va cadea pe nikolic , va cadea pe conducere ! RUSINE RUSINE RUSINE !!!

  • Sergiu spune:

    Nici nu a inceput campionatul si improscati cu noroi!Rusine sa va fie!!!Tipic romaneste.Probabil va dati si mari cunoscatori,fani si iubitori de baschet!Pentru voi nimeni nu e bun,fie ca sunt antrenori,jucatori sau conducatori de club.Voi astia,nu meritati echipa asta!!Stati dracului acasa si nu mai poluati aerul Salii Sporturilor cu veninul vostru sau mergeti la handbal ca precis sunteti fani handbal de improscati cu noroi oameni pe care nici macar nu-i cunoasteti!!!In anii trecuti totul mergea spre handbal,mai putin fanii!!!!Vorbiti de sport,nu prostii si barfe ca nu sunteti la ACCES DIRECT si unii dintre voi mai puneti mana pe cartea de gramatica si invatati sa scrieti corect!!!Bafta CLUBULUI ENERGIA!!!!fanii adevarati va sustin,nu clevetitorii cum sunt unii dintre cei de mai sus!

  • MarmotikaSss spune:

    @DOAR eu !!!!!!!!!!! Mai cere informatii despre salariul lui Vio Mocanu :)).sa raman eu cu penibilul si voi cu vorbele astea aici , sa fie toata lumea multumita . cunoscatorii vietii !

  • FanFan La Tulipe spune:

    Nu vroiam sa mai postez aici, dar cand vad atatia „ iubitori ai Energiei” nu ma pot abtine. Stiti ce ar trebui sa faca domnul Tirca dupa comentariile voastre nerusinate? Sa-si dea demisia si sa-l lase pe Maioreanu in locul lui. Sa vad ce comentarii mai faceti atunci la articolele lui Cristi C. gen „ANTRENORUL PRINCIPAL RADU STROESCU A JUCAT 40 DE MINUTE CU TITULARII GLIGA, BRATOLOVEANU SI PIVOTUL DEACONESCU ”…
    In loc sa fim multumiti ca in sfirsit avem un presedinte care iubeste mai mult baschetul decat handbalul si care, mai mult, se si implica la echipa ,noi ce facem?…il luam la injuraturi (tipic nestiutorilor si lasilor). Pana acum urlam toti ca pe Surdu il doare in basca de noi si nu se implica la echipa, iar acum cand Tirca ia atitudine (si pe buna dreptate) sariti impotriva lui. Am vazut 8 meciuri ale Energiei sezonul acesta (8 meciuri in care Rashaad a dat 7 cosuri in total din care 6 de sus).Si poate nici asta nu ar fi o problema dar nu a aratat nici macar o singura data ca ar fi stapan pe vreun procedeu sau ca ar putea intelege vreodata ce ii cere antrenorul (spre deosebire de Trim sau Bigus care au avut probleme de acomodare nici decum probleme de IQ.) Si ce ati fi vrut sa-l tina si pe asta ca pe Oluici sau Kalanj sa ne manance banii vreo 2 ani pe aici si sa urlati voi ca nu se implica presedintele ? Daca nu se implica ii doare in fund de baschet , daca se implica e Becali in baschet si se comporta ca si cum ar fi echipa lui……ce ar trebui sa faca sa te multumeasca si pe tine P.C.R. sau cum ti-o mai zice …Bula (sper ca asa ai vrut sa te cheme…nu ai gresit vreo litera din neatentie!!!).
    Si daca tot venii vorba, tot pentru tine asta cu nume de banc , daca nu se schimba presedintele,sectia de baschet avea cu 20% mai putini bani, iar Rosu era cel mai reusit transfer al nostru. Si ca sa-ti raspund si tie P.C.R.( ProstCRescut), esti foarte, foarte prost…informat. Absolut toti jucatorii (in afara de Darby care avea contractul negociat de anul trecut) au mai putini bani fata de sezonul trecut . Asta a si fost unul din motivele pentru care trei dintre oamenii de baza de anul trecut au ales sa plece.

  • Fan Baschet spune:

    Felicitari,dl.FanFan La Tulipe pt.comentariul de bun simt si perfect adevarat pe care l-ati postat.Pe acesti asa zisi”iubitori ai Energiei”nu-i multumeste nimic si nu stiu daca-i recomanda calitatile morale sa faca comentarii sau mai bine zis sa abereze la adresa unor oameni al caror caracter nici macar nu-l cunosc!!!D.ra sau dna.”doar eu”(sau vrei sa-ti spun numele adevarat)te-ai lipit cumva de Singleton si doreai sa-l tina pe salariul de 3500 de Euro si sa nu dea nici un punct cum s-a intamplat intrunul din meciurile de la Sibiu si sa-ti tina tie companie prin Tg Jiu??!!Nu mai lovi in oameni care au sustinut financiar echipa si care au platit atunci cand s-a intors Darby la echipa ca sa poti tu aplauda in Sala Sporturilor(pun pariu ca habar nu ai de regulament,e destul de greu pt.creierul tau),in baietii aia ale caror salarii nu fac nici pe departe cat jumatate din salariul lui Singleton si care au ales sa ramane la echipa pt.ca muncesc de mici cu seriozitate si nu sunt vinovati ca nu primesc mai multe minute din cauza antrenorului si care au contribuit la promovarea echipei in Divizia A!!!!Daca ai ceva de comentat vis a vis de sport,bine daca nu stai in banca ta si nu mai debita prostii!!!Oricum,respect pt cei care au ales sa nu mai citeasca presa locala din cauza unor tate si feminine si masculine,lucru pe ca-l voi face si eu incepand de astazi!!Ramaneti voi cei care va asemanati si a’propos dl.Constantinescu,ar trebui sa postati doar comentariile legate strict de sport nu cancan-uri sau refulari ale unor frustrati!!!Hai ENERGIA!!!Va iubim,va multumim,stim ca puteti si suntem alatura de voi!!!Hai sa castigam cu SIBIUL!!!!!

  • doarbaschet spune:

    Din pacate diversiunea lui Nikolic a dat rezultate . El s-a ocupat de echipa , iar pentru dezbinarea fanilor l-a delegat pe unul din cei care-i tin umbra in permanenta. Acesta din urma a apelat si la anumite domnisoare , printre care „doar una” a inteles fenomenul si fiind asa desteapta si „pe faza” a vazut cum presedintele clubului primea sfaturi de la fratele lui si de la altii (poate a fost si in deplasari cu ei). Au reusit sa strice atmosfera inaintea unui debut atat de asteptat de campionat. Dar vreau sa va anunt, dragilor clevetitori, ca voi fi acelasi fan infocat, voi fi acolo „pe baricade”,imi voi dori victoria cu ardoare, iar daca echipa nu va castiga nu voi da vina pe Mocanu,Steffel,Lapuste,Stefan,Bratoloveanu,Gliga,etc.,ca au pierdut . Asta fac doar lasii si cateii lor (barbatii isi asuma si esecurile,nu doar victoriile). Eu iubesc baschetul ,iubesc echipa,respect pe cei ce lupta pentru ea si niste neica nimeni,care cred ca daca au dat cu „bidineaua” prin sala sporturilor au dreptul sa jigneasca si sa loveasca in altii,nu ma vor face sa-mi pierd cumpatul,sa uit de educatia pe care am primit-o,de caracter, si sa ma cobor in „mocirla” lor. HAI ENERGIA . LOUIS,VIO,DAVID,FLAVIUS,STEFAN,DARKO,ALEXANDRU SI CEILALTI , NU UITATI : NOI MERITAM VICTORIA.FANII ADEVARATI STIU DE CE!

  • Andra spune:

    mie cel mai mult imi place ca singurul care are sange-n pix e marmotel, comentand cu „propriul” nume/porecla.
    la restul va e prea „rusine” sa va afisati cu advr. nume.
    dati din gura aiurea, incapabili sa fiti stapani pe propriile comentarii. la revedere

    • Mihai spune:

      Marmotikas e porecla , nu e nume . Vrei sa ma prezint cu nume de scena sau vrei CNP-ul meu ? Ca nu inteleg ” andra ” si mai cum ?!

      • Andra spune:

        am pus „/” = SAU. ca-i porecla, ca-i nume, nu ma intereseaza, ai prins ideea.
        te prezinti cu ce vrei tu, desi numele de scena nu si-ar avea locul aici, cu atat mai putin CNP-ul.
        da’ asemenea comentarii nu multa lume e in stare sa le posteze cu numele adevarat. cam asta e ideea 🙁
        iar Andra cred-ca e de ajuns, si asa n-ai avea de unde sa ma cunosti.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.