RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rashaad Singleton, noul pivot al Energiei – VIDEO

/ 1 august 2012

Energia și-a asigurat serviciile pivotului american Rashaad Singleton, acesta dându-și marți seara acordul de a semna cu clubul gorjean.

Rashaad Singleton are 25 de ani, 2,13 m și 117 kg și vine din Japonia, de la Sendai 89ers, echipă la care a jucat în sezonul 2011-2012. Noul centru al Energiei a mai evoluat în cariera sa la echipe din Japonia, Iordan și Mexic, aceasta fiind prima experiență pe continentul european.

„Ne-am înțeles cu jucătorul, Rashaad Singleton urmând să evolueze pentru Energia în sezonul viitor. Nu știu exact când va ajunge în România, este posibil să nu ajungă de la început în cantonamentul pe care Energia îl va face de lunea viitoare la Cheile Buții. Depinde de locația în care este el acum și de data la care îi vom putea procura bilet de avion pentru România. Darby va ajunge la Târgu Jiu pe 3 august, pentru Gilles am găsit bilete pentru 5 august, iar Steffel cred că va ajunge și el la Târgu Jiu vineri”, ne-a declarat Dan Cumpănașu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • realgorj spune:

    Arata bine !!! Ce-ar fi obiectiv 1-4 ?

    • vlad spune:

      Nu cred ca se poate . Sper totusi sa fie bun ! Play-off ca obiectiv e rezonabil zic eu .

  • Laurentiu spune:

    Sa-l vedem la treaba.
    Ca si obiectiv eu zic sa scapam macar de locul 8.Poate 5-6.Oricum este foarte greu.Cam toti s-au intarit.
    SPERAM.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.