RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bigus nu mai vine, Energia caută pivot

/ 25 iulie 2011

Rafal Bigus i-a anunţat pe oficialii de la Energia că nu va mai veni la Târgu Jiu pentru a-şi prelungi înţelegerea cu Energia. Astfel, postul de pivot rămâne descoperit, oltenii fiind acum în căutarea unui pivot care să acopere plecarea jucătorului care a făcut furori în returul ediţiei trecute de campionat în tricoul Energiei. „Trebuie să căutăm un pivot, asta este prioritatea noastră în acest moment”, spune şeful secţiei de baschet, Dan Cumpănaşu.

La Târgu Jiu, Bigus l-a făcut uitat pe Kibwe Trim. Acum, echipa de baschet Energia nu are pivot de meserie, însă oficialii olteni spun că în cel mai scurt timp vor găsi ceva. „Avem câteva variante. M-am gândit şi la Trim, însă ştiam că el are contract prin Japonia şi nu am mai vorbit cu el. E o variantă, însă nu ştiu ce şanse avem să-l aducem. Noi căutăm un pivot experimentat dar şi un pivot tânăr român care să crească la noi”, a comentat Cumpănaşu. Acesta spune că înainte de a stabili numele pivotului pe care să-l aducă la Energia se va sfătui şi cu antrenorul Slobodan Nikolic. „Am discutat cu Slobodan problema pivotului şi vom studia piaţa. Mi-aş dori să facem lotul până pe 1 august, însă cred că vom întârzia puţin până îl vom definitiva. Oricum, până pe 10 august sper să fie totul stabilit”, a încheiat Cumpănaşu.

Comentează!

16 Comentarii până acum

  • a fan spune:

    Tot din spusele acestuia, se pare că Radu Stroescu, fost component al Energiei Rovinari, va abandona cariera de jucător alegând ca și în prima parte a sezonului precedent să se alăture băncii tehnice în calitate de secund.

    Eu și domnul Cumpănațu ne-am propus să depunem foarte multă muncă la echipă în vara asta având în vedere că vom avea un buget mai scăzut ca cel de anul trecut. De asemenea, Radu Stroescu nu va mai juca în sezonul următor. El este noul antrenor secund al Energiei dat fiind faptul că în sezonul trecut, el m-a ajutat foarte mult iar noi vom încerca să ne pregătim foarte bine pentru sezonul următor pentru a face performanță. De asemnea, vom participa la doua-trei turnee de pregătire, însă cel despre care știu cu siguranță este cel de la Sibiu la sfârșitul lunii august. Cert este că vom avea nevoie de minimum zece partide de verificare.

  • Mihai spune:

    Surse ::: a semnat Gutoaia // bravo va miscati binisor!

  • laurentiu spune:

    Am citit ca Asesoft a renuntat la toti americanii din echipa.Poate gasim ceva pe acolo.Poate Tudor….nu stiu….s-o gasi ceva pe acolo…. 😉

    • Vlad spune:

      Tudor a semnat cu Tg-Mures . Gutoaia e jucator tanar , jucator de lot national . Promitator . Sa vedem pivotii si cum se finalizeaza completarea lotului .

  • edy spune:

    David Steffel Jucătorul în vârstă de 26 de ani, originar din Republica Cehă ce măsoară 2.12 m. și cântărește 95 de kg. îl va inlocui în acest caz pe Rafal Bigus

    • rambo spune:

      iar va pacaleste slobodan , iar isi aduce jucatorii iar are cota parte de la vreo trei jucatori iar nu prindeti primele 8 iar ducu cu slobodan si cu marele secund isi pun ceva pe buzunar , pacat !!!!!

      • a fan spune:

        vai domnu’ „rambo” …uite sa luam exemplu..cand a venit bigus aici primele meciuri nu a facut nimic si toata lumea a spus sa-l dea afara ca nu se poate..la sfarsitu sezonului bigus al 4-lea la recuperari din campionat si o piesa de baza in echipa…si tot adus de slobodan 😉 …Stefan tot de slobodan adus si a jucat foarte bine…Oluic parerea mea ca are potential mare si poate juca …si o sa vedem anu asta daca ii se dau minute ..Kalanj a fost doar un accident 😛 Nu s-a acomodat si nu a putut juca …

        • rambo spune:

          asa e ai dreptate dar cota parte a avut de la toti sarbii iar stefan in meciurile grele a fost penibil!!!

        • "stroe" spune:

          Dupa parea ta,trebuie sa asteptam ca si in cazul lui Bigus ,returul pentru a putea vedea baschet si nu antrenamente in sala.Ia legatura cu fosti jucatori sa veti cine este Slobodan (pe ce pune pret:pe dolari sau pe talent !!!)Oricum trebuie sa stam linistiti:”antrenorul”cu mainile in sold a aparut (alaturi de „impresarul”arabete cu c– mare si cap gol).Ai vazut ce-i lauda adevaratul „profesionist” Slobodan?De ce? Raspunsul este unul si cat se poate de sincer:PUNE PRET PE TALENT SI doar atat !

  • dordebaschet spune:

    urma cu aproximativ o oră, echipa Energiei Rovinari și-a completat lotul cu noul venit David Steffel. Conform spuselor președintelui secției de baschet, Dan Cumpănașu, acesta nu a semnat contractul urmând ca în această serară clubul să parafeze înțelegerea.

    Da, este adevărat că David Steffel va fi noul nostru pivot. El încă nu a semnat. I-am trimis contractul pe mail, urmând ca în aceasta seară să ni-l trimita înapoi semnat – a declarat oficialul gorjan pentru site-ul nostru.

    Jucătorul în vârstă de 26 de ani, originar din Republica Cehă ce măsoară 2.12 m. și cântărește 95 de kg. îl va inlocui în acest caz pe Rafal Bigus în postura de pivot. De asemnea, pe lângă acesta, la echipă va reveni și Milan Oluic, component al grupării gorjene în sezonul trecut

    A jucat putin in liga 2 Italia si la novy Jicin in Cehia

    Season: 2010-2011 (Italy )
    Summary
    T eam G MIN PTS 2FGP 3FGP FT RO RD RT AS PF BS ST TO
    Barcellona 4 53 16 8-14 0-0 0-0 2 7 9 1 14 0 2 4
    AVERAGE
    Barcellona 4 13.3 4.0 57.1% 0.0% 0.0% 0.5 1.8 2.3 0.3 3.5 0.0 0.5 1.0

    La pivoti stam mai slab decat campionatul trecut. Asa cred!

  • martin1102 spune:

    BRAVO SLOBODAN NIKOLIC !!!!!!!!!!

    David Šteffel is one of the best pivot from MATONNI NBL (national basket league in CZECH REPUBLIC) he played in Unibon Novy Jicin (winner of euroleague 2005?)
    this pivot is 212cm/98kg and very fast and his strong is his brain, he can thin about play before he shots.

    I thing he is very good strenght for ENERGIA
    slobodan nikolic ist very good HEAD COACH..
    GO energian GO GO GO !!!!!!!!!!!

  • eu spune:

    Din pacate nu conteaza ce a facut echipa lui acum 5 -6 ani. anul trecut Jicin a fost foarte slaba…si statisticile lui deloc imbucuratoare. speram ca se va adapta insa si intr-un sistem bine pus la punct va da randament. Hai Energia!
    p.s.: nu inteleg de ce nu mai e raut secund

    • justitia spune:

      Raut nu este dorit din simplul fapt ca bunul simt nu este apreciat,dimpotriva s-au orientat rapid la buze dulci si experimentate,precum ale „celebrului Radu-Stroescu CIUREL.Nu ne trebuie un profesionist,ne trebuie un LOOSER,ca doar omul trebuie sa puna bani deoparte pentru nunuta anului preconizata in 2012 si cum munca nu-i place iar pana de curand totul putea (dupa spusele lui)a miner,de unde bani picati din cer decat de aici.Cotizare usoara si sa uitam (sper pentru putin timp de oameni ca DOMNUL RAUT .

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.