RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Rafal Bigus, ţinut la Energia de clauzele contractuale

/ 30 ianuarie 2011

Departe de evoluţia celorlalţi titulari ai Energiei în meciul cu Steaua Turabo, care au fost prestaţii foarte bune, pivotul polonez Rafal Bigus a fost veriga slabă a echipei gorjene.

Conducerea clubului gorjean şi-a dorit în această iarnă aducerea unui alt pivot, dar pentru asta trebuia să se renunţe la cei doi sârbi, Kalanj şi Oluic, nu la polonez, Marius Vlaicu dezvăluind că era imposibil să renunţe la Bigus: „Rafal Bigus are contract cu o firmă de impresariat şi are clauze clare şi e destul de greu de reziliat contractul. Probabil că la finalul campionatului ne vom despărţi de el”, a declarat preşedintele secţiei de baschet a Energiei.

În meciul cu Steaua Turabo, pierdut la limită de Energia, oaspeţii au avut 38 de recuperări, faţă de doar 28 ale echipei gorjene, Bigus reuşind doar şase recuperări în această partidă în aproape 38 de minute cât a stat în teren. Spre deosebire de acesta, Căruţaşu a reuşit 10 recuperări în 30 de minute, iar Hafnar a recuperat 9 mingi în 25 de minute cât a jucat.

www.sportingorj.ro

Comentează!

9 Comentarii până acum

  • Mda spune:

    pai si de ce nu s-a renuntat la ei? oricum sunt 2 pe un loc si joaca odata la 2 saptamani…totusi daca nu era bigus stanescu se distra sub panou…

  • gore spune:

    Bigus a facut un joc foarte bun , nu era nevoie sa si puncteze atâta timp cît l-a neutralizat pe Stanescu. La un pivot de 2,10m nu îi pasezi la glezna.
    Se pare totusi ca la momentul jocului nu toti titularii au fost capacitati la maxim, ceea ce se intâmpla la toate meciurile Energiei.
    Meciul – unul de lupta ,cu aparare agresiva la ambele echipe , cu un arbitraj bun . Stefan foarte bun.

    • abu spune:

      Daca Bigus a facut un joc foarte bun ma gandesc cu groaza cu arata un meci prost pt. el. Pentru salariul lui Bigus, Trim juca de 2 ori mai bine. Nici anul trecut Stanescu nu a miscat cu Trim, iar la tehnica individuala Trim era big pe langa Bigus.

  • ILoveEnergia spune:

    @gore: Arbitraj bun spui tu??????

  • Laurentiu spune:

    Bigus a facut un meci foarte bun ca si aparator la Stanescu.Daca ar juca handbal ar fi super.Am putea sa-l folosim numai in aparare si ar avea voie sa-si dea cu adezivul folosit pentru priza la minge.
    @abu.In ce meci ziceai ca l-a tinut Trim pe Stanescu?Mai gindeste-te.

    • abu spune:

      Ai dreptate! In tur la Tg-Jiu cand a jucat Stanescu (f.bine) nu juca Trim la noi, iar in retur cand a jucat Trim nu a jucat Stanescu. In rest cred ca postul anterior este 100% valabil!

  • B spune:

    Stroescu joaca,nu joaca el este foarte incantat ca este singurul din echipa care primeste salariu si pe timp de vacanta.Va spune un apropiat care l-a auzit laudandu-se prin diverse cluburi care le frecventeaza si a zis ca ii mai prosteste-te si la anul…Halal jucator.Mi-e rusine ca am fost prieten cu un asemenea om!!!Se poate verifica ce am zis…

  • ducusor spune:

    @B: daca e asa e caz penal! cum se pot justifica cateva mii de euro incasati, nu conteaza de catre cine, fara ca acel om sa dea pe la munca(in acest caz, antrenamente, care nu se fac in perioada mai-septembrie).

    • B spune:

      Am zis.Se poate verifica.Macar sa fi tinut pentru el.Asa macar era baiat destept.Dar cand stiu cel putin 50 persoane din Targu Jiu ca are contract parca pana pe 30 iulie,din moment ce restul echipei pleaca la inceputul lui mai acasa,asta e un lucru incredibili.Totusi acei 2000-3000 de euro erau niste bani la buget….

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.