RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Dolarul dă peste cap bugetul baschetului la Energia

/ 14 iunie 2010

Preşedintele secţiei de baschet a clubului Energia, Dan Cumpănaşu, spune că variaţiile cursului leu-dolar din ultimul timp reprezintă un factor de luat în seamă în bugetul echipei pentru noul sezon având în vedere faptul că jucătorii americani sunt plătiţi în dolari.

„Atunci când am început să aducem americanii, în 2008, un dolar valora 2,3 lei. Anul trecut s-a ajuns la 2,9 lei, iar acum, în doar câteva luni s-a ajuns la 3,5 lei pentru un dolar. Binenţeles că jucătorii americani nu vor sub niciun chip salarii mai mici decât cele din 2008, iar asta înseamnă pentru noi un efort financiar cu mult mai mare”, a declarat Dan Cumpănaşu pentru www.sportingorj.ro. Acesta a msi declarat că nu s-au luat încă decizii cu privire la lotul cu care Energia va ataca noul sezon: „Certe sunt doar despărţirile de Kevin Tyner şi Rareş Apostol, în rest rămâne să stabilim în funcţie de antrenor şi de bugetul pe care vom reuşi să-l adunăm. Ne-am dori să continuăm cu Porter Troupe şi Louis Darby, aşa cum ne-am dori să îl păstrăm şi pe Kibwe Trim, deşi el este mai scump, el fiind, după părerea mea, printre cei mai buni pivoţi din campionatul nostru”, a mai declarat Cumpănaşu.

În urma turneului final disputat pentru promovare, în sezonul viitor în Divizia A vor juca Politehnica Iaşi şi Granitul Castor Bucureşti.

www.sportingorj.ro

Comentează!

3 Comentarii până acum

  • popescu adrian spune:

    scu

  • popescu adrian spune:

    Nu renuntati la Theo Evans.El este cel care a adus echipa aici si a adus publicul la sala.

  • XXX spune:

    Cumpanasule,vorbesti sa te afli in treaba, sa spui si tu ceva, Bugetul unei echipe este echivalentul in euro nu in lei, daca creste dolarul automat creste si euro, ce pierzi??? vorbeste pentru tine si pentru necunoscatori sau stai acasa

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.