RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia n-ar dori mai mult de un tur în play-out

/ 13 aprilie 2010

Baschetbaliştii Energiei, dar şi conducerea echipei ar dori ca fazele a doua şi a treia ale play-out-ului să nu se mai dispute, aceste meciuri având doar un rol formal în afara celor care stabilesc echipele ce vor retrograda.

Federaţia Română de Baschet are programate date şi pentru meciurile pentru fazele a doua şi a treia, însă Laurenţiu Răuţ, secundul Energiei, speră că, până la urmă, s-ar putea schimba regulamentul: „Nu mi se pare normal să se mai joace aceste meciuri, sunt nişte bani aruncaţi degeaba, cheltuieli mari şi inutile. Rămâne să vedem ce se va întâmpla. Va fi o şedinţă la Federaţie în care se va stabili ce se va face mai departe. Toată lumea n-ar prea vrea să se joace fazele 2 şi 3”, a declarat Răuţ. În condiţiile în care se vor juca şi aceste meciuri, antrenorii se gândesc să renunţe la jucătorii americani: „O să cerem acceptul conducerii, dacă se vor juca aceste faze vom juca cu cei care au jucat mai puţin pentru a vedea ce oprim pentru viitorul sezon. Jucătorii americani îşi doresc acum să ajungă şi ei cât mai repede acasă. În plus, conducerea ar scuti şi salariile pe o lună pentru aceşti jucători. Sunt bani care, adunaţi, înseamnă ceva pentru bugetul echipei noastre”, a mai spus secundul Energiei.

www.sportingorj.ro

Comentează!

2 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.