RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Energia începe miercuri lupta cu Gladiatorii în play-out

/ 13 aprilie 2010

Energia Rovinari va susţine miercuri şi joi primele două partide din play-out în compania celor de la Galdiator Cluj Napoca.

Secundul echipei gorjene, Laurenţiu Răuţ, spune că Energia ar trebui să tranşeze în favoarea sa întâlnirea cu Gladiator după doar trei partide, diferenţa de valoare fiind evidentă: „Se joacă după sistemul 3 din 5, vom juca două meciuri acasă apoi alte două în deplasare şi dacă va fi nevoie decisivul îl jucăm acasă. Sper să nu mai fie nevoie de ultimul meci pentru că obiectivul nostru este să câştigăm primele trei meciuri. Orice meci este greu, dar dacă ţinem cont că Gladiatorul este o echipă care a terminat pe ultimele locuri, nu cred că vom avea probleme”, a spus Răuţ. Acesta nu se teme de relaxarea elevilor săi: „Am avut o şedinţă şi le-am spus că sezonul regulat s-a încheiat şi totul începe de la zero. Orice pas greşit te poate arunca în hora retrogradării. Toţi vor fi motivaţi pentru că vrem să terminăm cât mai repede cu evitarea retrogradării pentru a juca apoi reaxaţi”, a mai declarat secundul Energiei.

Energia va juca pe teren propriu primele două partide din play-out în având calitatede echipă clasată superior în sezonul regulat, partidele fiind programate miercuri şi joi, cu în cepere de la ora 19:00, la Sala Polivalentă din Târgu Jiu.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.