RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Bruno Rochnafschky: „Energia poate să intre în locurile de play-off”

/ 31 ianuarie 2010

Veteran în Divizia A, Bruno Rochnasky a reuşit la Târgu Jiu un double-double, însă performanţa sa nu are darul de a-l face fericit, echipa pe care a înfiinţat-o, o antrenează şi pentru care joacă, Gladiator Cluj Napoca, a pierdut partida cu Energia la o diferenţă de 20 de puncte.

„Trebuie să trecem de perioada asta grea, să sperăm că ne trezim până când nu e prea tâziu. Nu pot să fiu şi antrenor şi jucător în acelaşi timp, fac şi eu greşeli. Eu, personal, nu mai vreau să joc, dar sunt nevoit. Cu siguranţă, cu echipa asta nu pot emite pretenţii de play-off, poate dacă aş fi avut alţi jucători la dispoziţie şi echipă mai organizată. Acum este o debandadă de nedescris”, a declarat Rochnafsky despre echipa pe care o conduce. În legătură cu echipa gorjeană, antrenorul-jucător al Gladiatorului nu se aventurează în a o include deja între echipele ce vor juca în play-off, însă îi acordă şanse de a ajunge acolo: „Energia a început foarte bine returul, mai sunt câteva meciuri şi poate să intre în locurile de play-off. Sunt destul de multe echipe care vor în play-off şi joacă destul de bine, să nu uităm pe CS Otopeni care a câştigat la Mediaş. Sunt multe echipe bune”, apreciază Bruno Rochnafscky.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.