RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Stavrositu nu mai vine la Energia

/ 1 iulie 2010

Centrul Marius Stavrositu a declinat în ultimul moment oferta Energiei invocând probleme familiale care-l împiedică să fie atât de departe de casă.

Preşedintele secţiei de handbal a clubului Energia a confirmat eşuarea transferării fostului stelist: „Stavrositu a declinat oferta nostră. Se pare că are nişte probleme familiale, tatăl său fiind bolnav. Acesta ar putea să accepte o ofertă din partea Constanţei, chiar inferioară financiar celei făcute de noi, doar pentru a fi aproape de casă”, a explicat Gore Popescu. Acesta spune că în aceste condiţii la echipă va rămâne Mădălin Truică, jucător de care Vasile Stângă s-ar fi dispensat în cazul semnării acordului cu Stavrositu: „Pe centru ne vom baza pe cuplul Humberto-Truică, dar l-am adus la Târgu Jiu şi pe tânărul Ciprian Şandru, de la Centrul Naţional Olimpic de Excelenţă de la Sighişoara, este un tânăr de perspectivă care ne-ar putea fi de ajutor în viitor”, a mai declarat Gore Popescu.

Şandru a semnat în urmă cu câteva minute o înţelegere cu Energia valabilă pentru următoarele trei sezoane, în schimb clubul gorjean va trebui să achite către CNOE suma de 8.000 de euro reprezentând dezlegarea jucătorului.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.