RSS post comments feeds rss email feeds twitter

David Steffel, noul pivot al Energiei

/ 29 iulie 2011

După ce Rafal Bigus a anunţat că nu mai vine la Târgu Jiu pentru a continua cu Energia, oficialii echipei oltene s-au orientat rapid pe piaţa transferurilor. Astfel,  gorjenii au bătut palma cu pivotul ceh David Steffel.

Energia are pivot ceh. David Steffel este cea de-a patra achiziţie a Energiei în noul sezon. Jucătorul ceh are 26 de ani, măsoară 2,12 metri şi cântăreşte 95 de kg. În ultimul an, Steffel a jucat pentru echipa italiană de ligă secundă Sigma Barcellona dar şi la echipa din propria ţară, Mlekarna Miltra Novy Jicin, câştigătoarea Eurocup în sezonul competiţional 2005-2006. În cariera sa, Steffel a mai trecut pe la echipe precum Benetton Treviso, Premiata Montegranaro şi FK Synthesia Pardubice.

Steffel este aşteptat la reunirea lotului echipei gorjene programată luni la Târgu Jiu.

Comentează!

5 Comentarii până acum

  • D spune:

    cam firav.

  • Jonny spune:

    firav firav da totusi benetton treviso e o provocare mare in cariera lui!!!!

  • Laurentiu spune:

    A fost legitimat in echipa de tineret a celor de la Beneton Treviso.Pentru echipa mare a jucat doar 2 minute intr-un meci de Euroliga.Deasemenea, a mai trecut pe la echipele de tineret ale lui Partizan si Steaua Rosie Belgrad.A mai fost si prin Spania dar,nu a stat prea mult la nicio echipa.Poate ca ,daca sta mai mult la noi si o sa joace meci de meci, va arata de ce acum citiva ani era considerat o mare promisiune a baschetului european.

  • teapa spune:

    teapaaaaaaaaaaaa mareeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!

  • Laurentiu spune:

    Ramine de vazut.Eu am incredere in antrenorul Nikolic.

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.