RSS post comments feeds rss email feeds twitter

FC Zagon, o necunoscută pentru panduri

/ 18 septembrie 2012

Adversara Pandurilor din 16-imile Cupei României Timișoreana este o necunoscută pentru jucătorii echipei gorjene.

Căpitanul gorjenilor, Ousmane Viera, spune că este pentru prima dată când a auzit de această echipă, însă acum se gândește mai puțin la partida de cupă și mai mult la cea din campionat: „Nu am auzit de echipa asta, nici nu ştiu bine să o pronunț. Cupa e altceva, poţi să fii eliminat de Liga a III-a. Acum e mai important meciul cu CFR să ne revenim. Apoi vedem ce facem cu cupa”. Voiculeț nu știe nici el prea multe despre echipa ce va veni la Târgu Jiu pentru meciul de cupă, însă crede că echipa sa nu va avea ca obiectiv câștigarea cupei: „Nu am auzit de Zagon, îi vedem aici. Părerea mea nu avem lot să tragem la campionat şi cupă”.

Pandurii pare să aibă „lipici” la echipe cu nume mai puțin obișnuite la tragerile la sorți din Cupa României, FC Zagon Covasna venind la Târgu Jiu după ce în urmă cu un sezon gorjenii au primit vizita celor de la Vișina Nouă.

 www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.