RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Ocoliți de șansă la tragerea la sorți

/ 17 noiembrie 2011

Tehnicianul Pandurilor, Petre Grigoraș, spune că se aștepta la o tragere la sorți care să le dea gorjenilor un adversar de prim rang, dar spera ca lupta să se dea pe arena din Târgu Jiu.

După ce a aflat că Pandurii va juca în sferturile Cupei României cu Rapidul, Grigoraș a spus că prefera Dinamo: „Este, fără doar şi poate, un meci foarte greu, cu o echipă foarte puternică aşa că tragerea este una grea. Totuşi, era de aşteptat că vom juca cu o echipă foarte puternică, singura noastră şansă era să fi jucat acasă. Ei bine, până acum am avut noroc, dar şi şansa cât poate să ţină şi ea? Eu unul vroiam să picăm cu Dinamo acasă pentru că e cea mai bună din campionat la ora asta şi dacă tot ne doream să ajungem în finală însemna să-i batem. În cazul de faţă însă, nu am căzut cu cea mai bună, dar am căzut mai puţin rău, cu a doua clasată din Liga I!”, a mărturisit tehnicianul Pandurilor.

Grigoraș a mai declarat că partida din sferturile de finală ale cupei se va ănscrie într-un context deosebit, unul în care Pandurii va mai juca în aceeași perioadă cu Vasluiul, dar și încă un meci cu trupa din Giulești, iar dacă Rapidul își va lua măsuri speciale înaintea meciului de cupă, atunci înseamnă că gorjenii au făcut o treabă excelentă în acest sezon: „O să tratăm foarte serios partida pentru că în general şi îndeosebi în Cupa României, calificarea nu se joacă dinainte. Jocul din cupă va veni şi într-un anumit context, să nu uităm că mai avem alte două meciuri înainte în campionat, cu Vaslui şi imediat chiar cu Rapid. Nu ştiu ce va fi aşadar la ora jocului, dar dacă Rapidul îşi va lua măsuri de precauţie înseamnă că suntem o echipă puternică…”, a încheiat Grigoraş.

 www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.