RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Mutarea Pandurilor la Motru, o necunoscută pentru antrenor

/ 24 februarie 2010

Eventuala mutare a echipei la Motru pentru ultimele etape din acest retur era o necunoscută pentru antrenorul Liviu Ciobotariu.

Tehnicianul Pandurilor spune că nu a fost informat de conducere despre mutarea echipei deși astăzi a avut loc o întâlnire la Motru între conducerea Pandurilor și a celor de la Minerul Motru cu factori din administrația locală: „Sincer nu ştiu nimic de Motru. Am înţeles vag de la presă, eu ştiam de Craiova, Petroşani, acum Motru. Nu mă gândesc la acest aspect, gândul îmi zboară la Vaslui. Nu ştiu dacă putem reuşi atât de repede să ne mutăm acolo, probabil trebuie îndeplinite nişte etape, dar nu ştiu nimic şi nu vreau să vorbesc prostii”.

Ciobotariu nu crede că drumul pe care Pandurii ar trebui să-l parcurgă în ziua meciului de la Târgu Jiu la Motru va afecta evoluțiile jucătorilor echipei gorjene, același lucru urmând să-l facă și adversarii.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.