RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Începe și handbalul feminin!

/ 13 septembrie 2012

În tăcere și cu temeri că nu s-ar putea găsi sponsorii care să susțină echipa, ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu pornește din nou la drum în Divizia A de handbal feminin.

Președintele clubului universitar, Monica Bîcă, anunță că a reușit să aducă lângă echipă doi sponsori noi, suficient de potenți financiar cât să asigure condiții decente echipei: „Vom face în curând o conferință de presă în care să anunțăm noii noștri sponsori. În ceea ce privește echipa, în mare, vom porni cam cu același lot, mai puțin surorile Predoi și portărița Diana Diaconu, la care, oricum, am fi renunțat. De la Slatina am adus-o pe Alina Ișfan, iar în aceste zile voi discuta și aducerea a 2-3 jucătoare de la Mediaș, două dintre ele evoluând până acum la Deva”, a declarat Monica Bîcă. Aceasta a mai precizat că încă nu a fost stabilit obiectivul echipei, acesta urmând a fi trasat după startul campionatului.

În prima etapă de campionat echipa feminină a Universității „Constantin Brâncuși” va evolua în deplasare, la Râmnicu Vâlcea, în compania celor de la Național Râmnicu Vâlcea, partida fiind programată duminică.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.