RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Monica Bîcă: „Nu văd de ce n-am obține un egal și la Târgu Mureș”

/ 6 mai 2012

Președintele echipei feminine de handbal ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Monica Bîcă, susține că echipa pe care o conduce poate ajunge la turneul de baraj pentru promovarea în Liga Națională.

Câștigând ultimul meci de pe teren propriu, ACSU Târgu Jiu și-a păstrat șansele de a participa la turneul de la Buzău: „Ne bucurăm pentru această victorie. Asta înseamnă că în ultima etapă ne vom juca șansele pentru a accede la baraj. Chiar zilele trecute am vorbit la federație și am aflat că echipa din Caracal nu are drept de promovare și nici de participare la baraj, deci în ultima etapă se va juca șansa noastră de a merge acolo”, a declarat Monica Bîcă. Aceasta spune că studentele gorjene pot obține rezultatul dorit în ultima și cea mai grea deplasare din acest campionat: „Eu sunt optimistă în ciuda problemelor pe care le-am avut în acest retur de campionat. La un moment dat am făcut destul de multe egaluri, așa că nu văd de ce n-am obține un egal și la Târgu Mureș, însă eu sper chiar la o victorie”.

O calificare la turneul de baraj de la Buzău ar putea însemna și un pas înainte spre rezolvarea problemelor financiare cu care ACSU Târgu Jiu s-a confruntat: „Am vorbit și cu posibili susținători ai echipei și mi s-a promis că dacă vom accede la turneul de baraj, problema noastră financiară se va rezolva”, a mai precizat Monica Bîcă.

www.sportingorj.ro

Comentează!

1 Comentariu până acum

  • performanta spune:

    Felicitari doamna Monica,suntem mandrii ca avem o echipa de handbal feminin in orasul nostru.Fiti tare si speram ca pe viitor sa umplem sala la un meci cu Oltchim!

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.