RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Iulian Andrieș și-a dat demisia de la ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu

/ 27 februarie 2012

Turul campionatului a fost unul foarte bun pentru nou înființata echipă de handbal feminin ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, problemele au început însă să apară în retur. Pe fondul unor evoluții mai puțin convingătoare și a unor arbitraje potrivnice care au condus spre rezultate nesatisfăcătoare, a venit în weekendul trecut și demisia antrenorului Iulian Andrieș.

Studentele târgujiene au pierdut la Reșița cu 30-28 și antrenorul Iulian Andrieș a decis să renunțe la postul de antrenor ale echipei gorjene: „Iulian Andrieş a plecat singur. De comun acord am luat această decizie. Având în vedere rezultatele echipei, am decis să ne despărţim. Îi mulţumesc pentru ceea ce a făcut pentru noi, rezultatele din tur îi aparţin. Vine Victor Dăbuleanu, un antrenor care a antrenat în Liga Naţională”, a comentat plecarea lui Iulian Andrieș, pentru Exclusiv, Monica Bîcă, președintele ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu.

Noul antrenor al ACSU „Constantin Brâncuși” Târgu Jiu, Victor Dăbuleanu, a activat ca antrenor în Liga Națională de handbal feminin ca tehnician al celor de la Tomis Constanța, în CV-ul său fiind și o perioadă petrecută ca antrenor la lotul național feminin de tineret.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.