RSS post comments feeds rss email feeds twitter

ASCU Târgu Jiu se ţine tare, trei victorii din trei meciuri

/ 2 octombrie 2011

Mai greu le-a fost fetelor de la ASCU „Cosntantin Brâncuşi” la Târgu Jiu în etapa a doua a seriei B din Divizia A de handbal feminin, în meciul jucat acasă, echipa gorjeană fiind mult mai eficientă în deplasare, ultima partidă fiind câştigată la Vâlcea, în faţa Chimiei Râmnicu Vâlcea, cu 33-25 (17-11).

Elevele antrenorilor Iulian Andrieş şi Ion Todea s-au luptat pentru victorie la Râmnicu Vâlcea şi au obţinut-o într-un mod entuziasmant, dominând partida  de o manieră categorică. Pentru echipa gorjeană au marcat la Râmnicu Vâlcea: Buncilă (11), A. Predoi (8), Brânzei (4), Giotoiu-Chelaru (2), Enache (2), Florea (2), G. Predoi (2), Căţelu (1), D. Predoi (1).

După ce în primele trei runde ASCU Târgu Jiu a strâns trei victorii, echipa gorjeană s-a instalat pe primul loc în seria sa şi va juca în etapa a patra, sâmbătă, la Târgu Jiu, contra celor de la Universitatea Reşiţa.

www.sportingorj.ro

 

Comentează!

3 Comentarii până acum

Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.