RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Iulian Andrieş: „Ne jucăm şansa la Vâlcea”

/ 30 septembrie 2011

Noua echipă de handbal feminin a Gorjului, ASC Universitar „Constantin Brâncuşi” Târgu Jiu, a început primul ei sezon în Divizia A cu două victorii şi speră să furnizeze o nouă surpriză în meciul ce-l va disputa sâmbătă, la Râmnicu Vâlcea, cu Chimia.

Antrenorul echipei gorjene spune că ASCU Târgu Jiu va merge la Vâlcea cu obiectivul de a juca un handbal frumos, iar dacă va veni o nouă victorie va fi cu atât mai bine: „Cel puţin după primele două etape, cred că am obţinut mai mult decât ne aşteptam. A fost mai întâi, acea surpriză plăcută de la Sebeş, o echipă cu planuri de promovare, unde ne-am dus pur şi simplu să jucăm şi la final am obţinut o victorie mare. A urmat apoi meciul de acasă, câştigat în faţa Caracalului, cu emoţii, la mare luptă. Deci două victori şi 4 puncte la care sincer, speram mai puţin. Urmează partida de la Vâlcea, un meci oricum dificil, pentru că nu ştim prea multe despre adversare. Nu este vorba de echipa a doua a Oltchimului sau despre Centrul Naţional de acolo, ci despre CSM, dar credem că oricum la Vâlcea sunt jucătoare bune, deci nu vom avea un meci uşor. Mergem să ne jucăm şansa aşa cum am făcut-o şi la Sebeş”, a declarat Iulian Andrieş, antrenorul fetelor de la ASCU Târgu Jiu.

Vezi aici programul turului Diviziei A de handbal feminin, seria B

www.sportingorj.ro

 

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.