RSS post comments feeds rss email feeds twitter

Andrieș: „Rezultatele Ploieștiului ne dau de gândit”

/ 13 septembrie 2012

Startul noului campionat al Ligii Naționale masculine de handbal este foarte aproape, sâmbătă, de la ora 18:00, Energia Pandurii Târgu Jiu chemându-și suporterii la Sala Sporturilor pentru partida cu CSM Ploiești.

Antrenorul Liviu Andrieș își dorește un debut cu dreptul, însă avertizează că echipa ploieșteană nu este chiar atât de slabă precum se credea: „Orice debut e destul de greu, orice debut are presiunea sa şi importanţa asupra a ce va urma. De aceea, cred că pentru noi este un meci destul de dificil, chiar dacă la prima vedere pare unul facil. Nu va fi deloc uşor, trebuie să fim prinşi, montaţi la maxim, la ora jocului pentru a obţine o victorie şi a avea un început bun de campionat. Dacă ţinem cont de ce rezultate a avut echipa din Ploieşti în perioada de pregătire, acestea sunt foarte bune şi ne dau puţin de gândit. Şi indiferent de ce obiective au ei, noi trebuie să ne facem jocul nostru şi să câştigăm pentru că vin alte partide foarte dificile după aceea. Iar orice debut cu dreptul îţi dă alt moral, altă stare de abordare a meciurilor viitoare”, declară antrenorul Energiei.

Energia are emoții în privința folosirii a doi dintre jucătorii săi la meciul cu CSM Ploiești: „Momentan mai avem câteva probleme de lot, dar să sperăm că până la ora jocului toţi jucători vor fi apţi şi vom putea aborda cu toată echipa partida cu Ploieştiul. E vorba de Vali Popescu şi Asoltanei, care au probleme mai deosebite, restul au fost doar accidentări uşoare şi au început să se pregătească normal”, a mai spus Andrieș.

www.sportingorj.ro

Comentează!
Mergi Sus
Copyright © 2009 Sport in Gorj .ro. Powered by CERC.ro. Logo Design by Alexandru Vulpe.
Toate drepturile rezervate. Textele si fotografiile sunt proprietatea titularilor de copyright si nu pot fi reproduse fara acordul scris al acestora.